1%

Recaudado 55 €

Objetivo 3.700 €

Donativos 4

Reto finalizado

Hola a tots, Sóc la Georgina Bru, voluntària del Taller de Llengües de la Fundació Servei Solidari, i durant tot l???any he estat fent classe de ???castellà 0??? amb persones nouvingudes. Aquest estiu engeguem més de 10 cursos intensius durant el mes de Juliol per seguir donant la possibilitat a més d???un centenar de persones d???aprendre les nostres llengües. Servei Solidari coordina el projecte, els voluntaris oferim el nostre temps esperant només a canvi el fet de poder compartir moments únics; els alumnes fan l???esforç de pagar el 30% del cost de la seva matrícula, i tu? Com ens pots ajudar? Amb només 25 euros, un alumne ja es pot inscriure???s, amb 100 euros, quatre alumnes, amb 250 ja podem obrir un grup de 10 persones i així, fins a 3.700 euros, que és l???objectiu per poder realitzar els 10 cursos previstos i atendre a més de 130 alumnes. Mira aquest vídeo, fixa???t com treballem i fes teva la Fundació: Participa-hi!!

L'antídot és l'educació from Servei Solidari on Vimeo.

Fundació Servei Solidari

Fundació Servei Solidari

La Fundació Servei Solidari per la inclusió social es va crear el 2006 per l’Escola Pia de Catalunya. La seva raó de ser és el treball per reduir la injustícia social, possibilitant una correcta igualtat d’oportunitats a través de la capacitació dels usuaris a fi que esdevinguin els protagonistes de la seva pròpia vida. Per fer real aquesta eradicació de l’exclusió desplega programes educatius, d’acolliment, d’emprenedoria i d’acompanyament a joves tutelats i ex tutelats.

Más información ›

Donantes (4)
 • Img
 • Img

  Anónimo hace 8 años

  10€
 • Img

  Maria hace 8 años

  Eisss! jo coneixo la feina que fan a Servei Solidari amb aquests cursos d\'Alfabetització. Ho fan molt bé. Són de fiar. Donem-los un cop de ma!!!

  10€
 • Img

  Anónimo hace 8 años

  Us desitjo molta sort! mica en mica aconseguirem tirar endavant els cursos! I.

  10€

Recaudado 55 € de 3.700 €

Donativos 4

Faltan 2909 Días