3%

Recaudado 55 €

Objetivo 2.000 €

Donativos 3

Reto finalizado

El programa MIRADOR CIUTAT ofereix un punt d’acollida personalitzada per aquelles persones amb risc d’exclusió que necessiten orientació i informació sobre recursos de la ciutat, com ara assistència sociosanitària, assistència jurídica, recerca de feina, accés a l’habitatge o formació.

El projecte dóna cinc serveis:

Punt de primera atenció, orientació i informació sobre recursos que ofereix la nostra entitat, com la formació instrumental a diferents nivells (alfabetització, lectura, català, castellà i alfabetització digital), l’espai d’inserció laboral o el projecte d’assessorament per a la creació de petites empreses.

Acollida:  Detecció de les necessitats i resposta individualitzada amb  programes de l’entitat o altres espais de la ciutat on puguin donar resposta.  El servei funciona tres matins a la setmana i una tarda, per tal que sigui accessible a la població.

Assessorament jurídic: Servei gratuït d’assistència especialitzada en l’àmbit jurídic especialitzat en estrangeria i laboral. Processos de regularització per arrelament, renovacions d’autoritzacions de treball i residència  i dret laboral i tributari (contractacions; acomiadaments; prestacions; etc.)

Informa’t: Espai d’assessorament acadèmic. Oferim informació sobre cursos, tallers, convalidació de títols o l’accés a estudis. Un cop a la setmana, una tècnica especialitzada s’entrevista amb persones interessades en aquesta àrea.

Tramita: Suport en la realització de tràmits online com la gestió de cites amb les administracions públiques o de certificats  amb l’objectiu de lluita contra la bretxa digital. S’ofereix en el mateix horari que el servei d’acollida.

Gràcies per la teva col·laboració!!!

 

Fundació Servei Solidari

Fundació Servei Solidari

La Fundació Servei Solidari per la inclusió social es va crear el 2006 per l’Escola Pia de Catalunya. La seva raó de ser és el treball per reduir la injustícia social, possibilitant una correcta igualtat d’oportunitats a través de la capacitació dels usuaris a fi que esdevinguin els protagonistes de la seva pròpia vida. Per fer real aquesta eradicació de l’exclusió desplega programes educatius, d’acolliment, d’emprenedoria i d’acompanyament a joves tutelats i ex tutelats.

Más información ›

Donantes (3)

Recaudado 55 € de 2.000 €

Donativos 3

Faltan 1325 Días