15%

Recaudado 464 €

Objetivo 3.000 €

Donativos 22

Reto finalizado

La sala Apolo de Barcelona organitza “Som refugi”, un concert en benefici de les persones refugiades i migrants a la crisi de la Mediterrània.

El concert comptarà amb la participació de Sílvia Pérez Cruz, Nueva Vulcano, Mishima, Za!, Joan Colomo, Núria Graham, The New Raemon, The Suicide of Western Culture, Dj Coco, Manos de Topo i més artistes sorpresa confirmats.

El dia 22 d’octubre la Sala Apolo de Barcelona celebrarà el concert “Som Refugi” per tal de recollir diners pels refugiats de la crisi del Mediterrani. L’import recaudat es donarà íntegrament a ACNUR (Alt Comisionat de les Nacions Unides pels Refugiats). Les entrades anticipades es poden comprar a la web de la sala Apolo, i el seu preu és de 12€, 15€ si es prefereix obtenir-les a taquilla el mateix dia del concert. 

Per tots aquells que no puguin assistir a l’acte però vulguin ajudar, també es poden realitzar aportacions a través del aquesta Fila zero creada al portal www.migranodearena.com.

Tots els beneficis d'aquesta iniciativa (tant la recaptació del concert com aquesta Fila Zero) es destinarà a ajuda humanitària per a les refugiades i migrants a la crisi de la Mediterrània. Entre altres serviran per millorar la resposta ens els àmbits de l'aixopluc, la distribució de bens no alimentaris, la salut, l'alimentació, l'aigua, el sanejament i la higiene, l'escolarització d'infants, la informació sobre peticions d’asil, assistència en l’inserció laboral i altres necessitats que puguin tenir els afectats per aquest fluxe migratori.

Gràcies a la teva contribució en aquesta Fila Zero podrem: 

Amb 50 € podrem distribuïr aigua potable per a 70 persones
Amb 75 € podrem lliurar mantes per a 12 persones
Amb 150 € podrem proporcionar un refugi fet amb lones per a 10 famílies
Amb 400 €  lliurarem una tenda de campanya d'emergència per a una família

Gràcies!

ASOCIACIÓN ESPAÑA CON ACNUR

ASOCIACIÓN ESPAÑA CON ACNUR

Nuestra misión es movilizar recursos para ayudar a refugiados y desplazados

Con más de 68 millones de personas desplazadas en el mundo, las necesidades de fondos para las crisis humanitarias abiertas en distintos puntos del planeta son cada vez mayores. Desde el Comité español de ACNUR recaudamos fondos para llevar ayuda directa a miles de familias refugiadas que lo han perdido todo.

Huyen de países en guerra o conflicto como Siria, Afganistán, Sudán del Sur, Myanmar y Somalia, de donde proceden más de la mitad de los refugiados. Más de la mitad son niños. Miles de ellos son menores no acompañados.

Se necesita más ayuda, no sólo para refugiados y desplazados, sino para las comunidades de acogida. Para poder financiar proyectos como infraestructuras, educación, formación o medios de vida para que los refugiados puedan emprender y ser autosuficientes, es especialmente necesario contar con el apoyo de socios regulares y donantes.

• Con 400 euros una familia refugiada dispondrá de una tienda de emergencia para dar cobijo

• Con 1.000 euros habilitaremos acceso al agua potable para 90 personas refugiadas

• Con 2.500 euros facilitaremos alimentos a 32 niños refugiados durante un año

• Con 5.000 € entregaremos material escolar a 190 niños refugiados

Más información ›

Donantes (22)

Recaudado 464 € de 3.000 €

Donativos 22

Faltan 1466 Días