33%

Recaudado 1.635 €

Objetivo 5.000 €

Donativos 27

Reto finalizado

Des que vam aprendre a caminar, els petits passos sempre ens han anat acompanyant en el camí de la vida... Vam fer el pas a l’escola, el pas a l’institut, el pas a les colònies i ara que som adolescents de 12 a 14 anys i tenim inquietuds i expectatives diferents, hem decidit continuar avançant i fer el pas a l’acampada!

 

Però per poder tirar endavant aquesta nova il·lusió necessitem que tu et sumis a caminar amb nosaltres... T’animes a fer el pas?

 

Ara tens la oportunitat de crear un estiu diferent als joves de La Salut i fer possible una primera acampada! COL·LABORA!

+ info: http://fundaciolasalutalta.org/motxilla2015

-----

Desde que aprendimos a caminar, los pequeños pasos siempre nos han ido acompañando en el camino de la vida ... Hicimos el paso a la escuela, el paso al instituto, el paso a las colonias y ahora que somos adolescentes de 12 a 14 años y tenemos inquietudes y expectativas diferentes, hemos decidido seguir avanzando y dar el paso a la acampada!

 

Pero para poder sacar adelante esta nueva ilusión necesitamos que tú te sumes a caminar con nosotros ... ¿Te animas a dar el paso?

 

Ahora tienes la oportunidad de crear un verano diferente a los jóvenes de La Salud y hacer posible una primera acampada! ¡COLABORA!

+ info: http://fundaciolasalutalta.org/motxilla2015

Fundació La Salut Alta

Fundació La Salut Alta

La Fundació La Salut Alta té per finalitat l’atenció a infants, joves i adults que es troben en situación d’especial necessitat, la prevenció de les causes de l’exclusió social, i la disminució dels seus efectes, mitjançant activitats de promoció educativa i socio-cultural de la població

Más información ›

Donantes (27)

Recaudado 1.635 € de 5.000 €

Donativos 27

Faltan 1570 Días