23%

Recaudado 1.281 €

Objetivo 5.500 €

Donativos 16

Reto finalizado

A Catalunya, en els darrers 7 anys el nombre de persones incapacitades a partir d’un procés judicial s’ha doblat, passant de 2.750 persones a 5.600 persones. El 50% d’aquestes persones estan afectades per un trastorn mental, disminució psíquica o malaltia associada a l’envelliment. Quan les persones perden la capacitat d’obrar, se les acompanya tant en l’àmbit psicològic com econòmic i legal, a través d’un tutor, fins que poden tornar a recuperar la seva autonomia i reinserció a la societat.

La Carmen té 58 anys, vivia al carrer i dormia en caixes de cartró. Després d’estar 5 anys tutelada ha demanat recuperar la capacitat d’obrar i és totalment autònoma.

L’Aurea té 53 anys i va demanar ella mateixa que la incapacitessin perquè a partir de diferents intervencions per uns tumors i pèrdua de la parla, la seva famiíia es va voler aprofitar d’ella i es va trobar totalment sola.  Després de 5 anys, ha recuperat la capacitat d’obrar i es val per ella mateixa de nou.

El projecte #JoAcompanyo pretén fer possible que més persones en situacions d’aïllament i solitud social com les de l’Aurea i la Carmen, puguin disposar d’un acompanyament socio-emocional i material individualitzat.

Amb la teva aportació, per petita que sigui, contribuiràs a que altres persones incapacitades per un jutge puguin ser acompanyades temporalment fins a assolir la seva total autonomia i portar una vida normalitzada.

Suma’t ara a la campanya “JoAcompanyo” per fer-ho possible!  

Moltes gràcies per la teva col·laboració!

Si vols conèixer la història d’algunes persones tutelades que ja han recuperat la seva autonomia, clica aquí

Més informació de la Fundació Tutelar Lluís Artigues: www.fla.cat

 

Sant Pere Claver - Fundació Sanitària

Sant Pere Claver - Fundació Sanitària

Sant Pere Claver - Fundació Sanitària és una entitat amb compromís social que forma part del Grup Sant Pere Claver. Som una Institució privada sense afany de lucre amb vocació i finançament públic, creada l'any 1948. De llarga tradició i arrelament al districte de Sants-Montjuïc presta serveis de cobertura pública en Salut Mental, en proves complementàries i Al·lergologia. A nivell privat disposa d'un servei d'Oftalmologia i dermatologia, juntament Clínica Dental amb compromís social per a tots els públics i especialitzada en persones amb problemes de salut mental i discapacitat intel·lectual.

Actualment, el Grup està format per més de 240 professionals multidisciplinars distribuïts en més de 30 programes i que realitzen més de 100.000 visites anuals, prestant una àmplia cartera de serveis que s'ha diversificat per, prioritzar l’atenció de les persones en risc d'exclusió social, amb especial atenció a la salut mental, la discapacitat intel·lectual i les persones sense sostre.

Más información ›

Donantes (16)
 • Img

  Serge Louis hace 4 años

  Bravo por el trabajo y la labor. Os deseo el mayor éxito a todo el equipo.

  50€
 • Img
 • Img

  Anónimo hace 4 años

  920.59€
 • Img

  Oscar hace 4 años

  ??nims. Una molt bona causa

  18€
 • Img

  Anónimo hace 4 años

  gràcies per la vostra feina al costat dels que més ho necessiten

  20€
 • Img

  Anónimo hace 4 años

  molta sort en el repte !

  20€
 • Img

  Anónimo hace 4 años

  10€
 • Img

  amadeu hace 4 años

  Felicitats i sort en el projecte ! La vostra tasca és admirable

  100€
 • Img

  Roser hace 4 años

  Endavant amb la feina que esteu fent!

  7€
 • Img

  judit hace 4 años

  Desitjant que aconseguiu el vostre repte d'ajudar el màxim nombre de persones possible, Heus aquí el meu granet de sorra. Enhorabona per la feina que esteu fent!

  10€
 • Img

  Jord hace 5 años

  Enhorabona per la feina que desenvolupeu! Sou molt grans!

  20€
 • Img
 • Img

  Didac hace 5 años

  Bravo per la feina que feu!

  15€
 • Img

  Marta hace 5 años

  Molts ànims amb la feina que feu!!! ??s molt important!!!

  30€
 • Img

  Anónimo hace 5 años

  #joacompanyo i comparteixo, felicitats per la tasca que és gran i complexa!

  10€
 • Img

  Josep hace 5 años

  felicitats per la tasca que realitzeu tots els professionals de la Fundació Lluis Artigues a favor de les persones incapacitades amb problemes de salut mental. Molta sort en el repte !

  30€

Recaudado 1.281 € de 5.500 €

Donativos 16

Faltan 1739 Días