8%

Recaudado 343 €

Objetivo 4.200 €

Donativos 18

Reto finalizado

Sóc Àlex Castells, periodista esportiu de TV3 i un gran aficionat a les curses. El proper 15 de març correré la Marató de Barcelona. Serà tot just la meva quarta Marató des que vaig acabar la primera l’any 2013.

 Aquesta Marató, però, serà especial, ja que la correré per la salut mental. No és la primera vegada que corro per una bona causa, però cada vegada és diferent. En aquest cas, notaré al meu darrere l’alè de les més de 6.000 famílies i persones amb problemes de salut mental que formen part de les associacions que representa Salut Mental Catalunya.

L’Organització Mundial de la Salut diu que 1 de cada 4 persones patirem un problema de salut mental durant la nostra vida. Dels més de 17.000 corredors que participarem a la Marató de Barcelona, equival a uns quants milers.

L’esport és fonamental per la nostra salut física, però també per la nostra salut emocional i mental. Salut Mental Catalunya porta anys treballant perquè les persones amb trastorn mental puguin millorar la seva recuperació i inserció social a través del bàsquet, el futbol sala, el tennis o les caminades.

Vull posar el meu granet de sorra amb la meva participació a la Marató de Barcelona per ajudar a que les persones i famílies que conviuen cada dia amb una malaltia mental sentin el nostre suport, i per parlar sobre salut mental sense estigmes ni pors.

Cada petjada de les milers que donaré en els 42 quilòmetres i 195 metres pels carrers de Barcelona tindran un caliu molt especial.

M’ajudeu a fer-ho possible?

Moltes gràcies en el meu nom i en el de les persones amb problemes de salut mental del nostre país.

Àlex Castells

 

Federació Salut Mental Catalunya

Federació Salut Mental Catalunya

Segons la OMS, 1 de cada 4 persones tindrà un problema de salut mental al llarg de la seva vida.

A la Federació Salut Mental Catalunya treballem des del 1996 per fer més fàcil la vida de les persones i famílies amb problemes de salut mental. Les acompanyem per a millorar la seva qualitat de vida, vetllem per la no discriminació i la igualtat d’oportunitats i garantim la defensa i l’exercici dels seus drets en tots els àmbits de la vida. 

Actualment donem suport a més de 60 entitats de tot Catalunya, que agrupen unes 6.000 famílies, persones amb problemes de salut mental i amics.

Más información ›

Donantes (18)

Recaudado 343 € de 4.200 €

Donativos 18

Faltan 1525 Días