Recaudado

35€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Aspace camina a la trailwalker

L’Associació de Paràlisi Cerebral  -ASPACE-, entitat sense ànim de lucre, va n&ea...

Recaudado

35€

Objetivo

1.500€

Donativos

4

Faltan

Finalizado

2%

Categoría

Discapacidad intelectual Inserción social Deporte inclusivo

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 2 feb 2014

L’Associació de Paràlisi Cerebral  -ASPACE-, entitat sense ànim de lucre, va néixer a Barcelona l’any 1960 i que s’ocupa de l’atenció integral de persones amb paràlisi cerebral i altres patologies del desenvolupament en totes les etapes de la seva vida i de les seves famílies.

La Oxfam Trailwalker és el major desafiament esportiu per equips del món per lluitar per la pobresa i la injustícia. El desafiament consisteix a recórrer a peu 100 Km en un màxim de 32 hores. Els equips estan formats per 6 persones, 4 marxadors i 2 de suport que van en cotxe. Els membres de l’equip han de començar, caminar i acabar junts.

ASPACE creu en la missió d’ Intermón i vol aportar el seu granet de sorra a la causa, és per això que ha creat per aquest repte l’equip ASPACE CAMINA G178.

ASPACE CAMINA  G178 estarà format per 6 professionals de l’entitat, i excepcionalment i per primera vegada Intermón Oxfam ens ha permès que puguin participar 2 nois amb paràlisi cerebral, caminant amb nosaltres alguns trams de l’etapa de la Trailwalker Girona 2014 el proper dissabte 26 d’Abril.

Des d’ ASPACE hem pensat que la Oxfam Trailwalker és una forma perfecte per unificar esports, valors i solidaritat.

 

La Fundació Aspace Catalunya és una entitat sense ànim de lucre amb més de 60 anys d'experiència oferint serveis d'atenció integrada sanitària, social i educativa a persones amb patologies del neurodesenvolupament, paràlisi cerebral i pluridiscapacitat, al llarg de tota la seva vida, des del naixement fins a la vellesa, així com l'acompanyament i suport a les seves famílies

El nostre model d'atenció està basat en la integració sanitària, social i educativa duent a terme aliances estratègiques amb els principals hospitals de referència, xarxa sanitària, social i educativa, per tal de facilitar la continuïtat de l'atenció, l'acompanyament en la cronicitat i la gestió de la complexitat. Fomentem la proximitat, més enllà dels nostres centres, gràcies a la incorporació de noves tecnologies. 

Els serveis de Salut, Socials i Educatius de la Fundació Aspace Catalunya, es basen en un model biopsicosocial i cultural, centrat en la persona amb patologies del neurodesenvolupament, paràlisi cerebral i pluridiscapacitat, i considera les tres dimensions que conformen la salut d'una persona: la dimensió física o factors biològics, la dimensió emocional o factors psicològics i la dimensió social i cultural o factors de relació amb l'entorn. Aquesta visió implica la inter i multidisciplinarietat en la intervenció i compta amb les aportacions de diferents professionals i agents. Tots els serveis que ha anat desenvolupant la Fundació són de caràcter públic i/o concertat, amb l'objectiu de garantir una atenció universal i accessible, amb un esperit de caràcter públic adreçat a donar servei a les necessitats de les persones i famílies. 

 

 

 

Donantes (4)

Anónimo

5€

Hace 3.667 días

Anónimo

5€

Hace 3.676 días

Anónimo

5€

Hace 3.680 días

David

20€

Hace 3.692 días

Comentarios (4)

David

Hace 3.692 días

Animo xavales!!!!

Patrocinadores