540%

Recaudado 2.700 €

Objetivo 500 €

Donativos 47

Reto finalizado

Som l'Eli, la Laia i la Neus. No som atletes. Però sí solidàries i hem decidit participar per una bona causa en la Triatló Garmin 2013 per equips: La tieta de la Neus, la Pepita, fa uns anys que lluita contra l'ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica). Ella i la seva família han rebut el càlid suport de la Fundació Miquel Valls durant tot aquest temps. Volem que el nostre esforç contribueixi a que altres famílies que lluiten contra la malaltia puguin continuar rebent el valuós suport de la fundació. Fem un Sprint per l'ELA. Fes un gest per l'ELA i ajuda'ns a arribar a la meta. http://www.fundaciomiquelvalls.org/
Fundació Miquel Valls

Fundació Miquel Valls

La Fundació Miquel Valls és una entitat sense ànim de lucre que té per objectiu millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) i oferir suport a les seves famílies, així com la lluita contra la malaltia promovent la investigació de la mateixa. És l’única entitat amb aquesta finalitat social a tota Catalunya. L’ELA és una malaltia neurodegenerativa molt greu que actualment sense cura.

La Fundación Miquel Valls es una entidad sin animo de lucro que tiene como objetivo mejorar la calidad de vida de las personas afectas de Esclerósis Lateral Amiotrófica (ELA) y ofrecer soporte a sus familias, además de la lucha contra la enfermedad promoviendo la investigación de esta. Es la unica entidad con esta finalidad social en toda Cataluña. La ELA es una enfermedad neurodegenerativa muy grave que actualmente no tiene cura. 

Miquel Valls Foundation is a non lucrative organization that aims to improve the quality of life of people suffering from Amyotrophic Lateral Sclerosis (ALS) and offer support to their families, as well as fighting the disease by promoting research in ALS. This is the only entity with this social purpose in Catalonia. ALS is a progressive neurodegenerative disease, with no cure.

 

 

Más información ›

Donantes (47)

Recaudado 2.700 € de 500 €

Donativos 47

Faltan 2080 Días