116%

Recaudado 4.885 €

Objetivo 4.200 €

Donativos 140

Reto finalizado

Uau!! Això està anant molt bé! Hem aconseguit el nostre objectiu inicial de 2100€ però volem arribar fins a 4200€. Ens ajudeu? Vinga animeu-vos perque els nens de l´Associació Aprenem puguin fer esport inclusiu aquest curs. Teniu temps fins al 31 d´octubre. Recordeu que entre tots els que hagueu participat, farem un sorteig de tots els productes dels patrocinadors: gels i barretes de 226ers, malles Hoko, massatges d´Aima, taichi d´Espai Budo Zen, pa i pastissos del forn Carme 13, samarreta i mitjons de Víctor Esports, etc. La Fundació Real Dreams ens cedirà les vostres dades per posar-nos en contacte amb els guanyadors. Moltes gràcies a tots!! Seguim ROADTOCHICAGO2013 Hola a tothom! Sóc, primer de tot, un pare de dos nens preciosos: en Pau i en Jaume. Tots dos, amb diferent grau d'autisme. Però, també sóc un corredor popular i aquest any he decidit córrer per ells, pels meus fills i ajudar a l'Associació Aprenem perquè els nens i nenes amb autisme puguin fer activitats esportives inclusives el curs vinent. Els nens amb autisme tenen unes dificultats en la comunicació i en les relacions socials que els poden provocar problemes a l´hora de relacionar-se amb els altres nens. L´esport és una eina molt forta per permetre que els nens de diferents característiques i dificultats puguin jugar plegats facilitant el seu desenvolupament motriu i com a persones. El meu proper projecte és córrer la Marató de Chicago el proper diumenge 13 d´Octubre del 2013. El meu repte, com veus, aquest any és doble, córrer i recollir com a mínim 5 € per km amb l´objectiu final de 2100 €. Aquests diners aniran destinats integrament a fer possible que aquests infants amb autisme puguin fer activitats esportives inclusives. Anima´t i compra tants kms com vulguis! Moltes gràcies a tots.

--------------------------------

Hola a todos! Soy, primero de todo, padre de dos niños preciosos: Pau y Jaume. Los dos tienen autismo. Pero también soy un corredor popular y este año he decidido correr por ellos, por mis hijos y ayudar a la ASSOCIACIÓ APRENEM para que los niños y niñas con autismo puedan hacer actividades deportivas inclusivas el curso que viene. Los niños y niñas con autismo tienen unas dificultades en la comunicación y en las relaciones sociales que les pueden ocasionar problemas para relacionarse con los otros niños. El deporte es un instrumento muy fuerte para que los niños y niñas diferentes características y dificultades puedan relacionarse juntos facilitando su desarrollo motriz y personal. Mi próximo proyecto es correr la Maratón de Chicago el próximo domingo 13 de Octubre del 2013. Mi reto, como ves, este año es doble: correr y conseguir, como mínimo, 5 € por km. Con el objetivo final de 2100 €. Este dinero irá destinado integramente a hacer posible que estos niños con autismo puedan hacer actividaes deportivas inclusivas. Anímate y compra tantos kms. como quieras! Muchas gracias.

Bloc: http:/roadtochicago2013.wordpress.com

Facebook: https://www.facebook.com/#!/RoadToChicago2013

Twitter: https://twitter.com/roadtochicago2013

Associació Aprenem

Associació Aprenem

La asociación Aprenem se dedica a la defensa de los derechos y a la mejora de la calidad de vida de las personas con Trastorno del Espectro del Autismo y de sus familias. Realiza proyectos para su inclusión social, con especial atención a la educación, al ocio, a la formación y a la sensibilización.

Más información ›

Donantes (140)

Recaudado 4.885 € de 4.200 €

Donativos 140

Faltan 1953 Días