116%

Recaudado 4.885 €

Objetivo 4.200 €

Donativos 140

Reto finalizado

Uau!! Això està anant molt bé! Hem aconseguit el nostre objectiu inicial de 2100€ però volem arribar fins a 4200€. Ens ajudeu? Vinga animeu-vos perque els nens de l´Associació Aprenem puguin fer esport inclusiu aquest curs. Teniu temps fins al 31 d´octubre. Recordeu que entre tots els que hagueu participat, farem un sorteig de tots els productes dels patrocinadors: gels i barretes de 226ers, malles Hoko, massatges d´Aima, taichi d´Espai Budo Zen, pa i pastissos del forn Carme 13, samarreta i mitjons de Víctor Esports, etc. La Fundació Real Dreams ens cedirà les vostres dades per posar-nos en contacte amb els guanyadors. Moltes gràcies a tots!! Seguim ROADTOCHICAGO2013 Hola a tothom! Sóc, primer de tot, un pare de dos nens preciosos: en Pau i en Jaume. Tots dos, amb diferent grau d'autisme. Però, també sóc un corredor popular i aquest any he decidit córrer per ells, pels meus fills i ajudar a l'Associació Aprenem perquè els nens i nenes amb autisme puguin fer activitats esportives inclusives el curs vinent. Els nens amb autisme tenen unes dificultats en la comunicació i en les relacions socials que els poden provocar problemes a l´hora de relacionar-se amb els altres nens. L´esport és una eina molt forta per permetre que els nens de diferents característiques i dificultats puguin jugar plegats facilitant el seu desenvolupament motriu i com a persones. El meu proper projecte és córrer la Marató de Chicago el proper diumenge 13 d´Octubre del 2013. El meu repte, com veus, aquest any és doble, córrer i recollir com a mínim 5 € per km amb l´objectiu final de 2100 €. Aquests diners aniran destinats integrament a fer possible que aquests infants amb autisme puguin fer activitats esportives inclusives. Anima´t i compra tants kms com vulguis! Moltes gràcies a tots.

--------------------------------

Hola a todos! Soy, primero de todo, padre de dos niños preciosos: Pau y Jaume. Los dos tienen autismo. Pero también soy un corredor popular y este año he decidido correr por ellos, por mis hijos y ayudar a la ASSOCIACIÓ APRENEM para que los niños y niñas con autismo puedan hacer actividades deportivas inclusivas el curso que viene. Los niños y niñas con autismo tienen unas dificultades en la comunicación y en las relaciones sociales que les pueden ocasionar problemas para relacionarse con los otros niños. El deporte es un instrumento muy fuerte para que los niños y niñas diferentes características y dificultades puedan relacionarse juntos facilitando su desarrollo motriz y personal. Mi próximo proyecto es correr la Maratón de Chicago el próximo domingo 13 de Octubre del 2013. Mi reto, como ves, este año es doble: correr y conseguir, como mínimo, 5 € por km. Con el objetivo final de 2100 €. Este dinero irá destinado integramente a hacer posible que estos niños con autismo puedan hacer actividaes deportivas inclusivas. Anímate y compra tantos kms. como quieras! Muchas gracias.

Bloc: http:/roadtochicago2013.wordpress.com

Facebook: https://www.facebook.com/#!/RoadToChicago2013

Twitter: https://twitter.com/roadtochicago2013

Aprenem, associació per a la inclusió de les persones amb TEA

Aprenem, associació per a la inclusió de les persones amb TEA

La asociación APRENEM para la Inclusión de las Personas con Trastornos del Espectro Autista nace en 2006 por iniciativa de un grupo de familias con el objetivo de reivindicar los DERECHOS de nuestros hijos e hijas y para defender una atención adecuada a su especificidad.

En Aprenem creemos en un futuro donde es posible la plena inclusión de las personas con TEA y el acompañamiento integral a las familias. Un futuro donde esta afirmación pase de lo ideal a la realidad, donde se garanticen los derechos de las personas con TEA y se disponga de los recursos y apoyos necesarios para hacerlo posible.

La Misión de Aprenem es:

- Trabajar por la defensa y aplicación efectiva de los derechos de las personas con TEA para mejorar su calidad de vida y conseguir su plena inclusión social, educativa y laboral.

- Sensibilizar y difundir conocimiento sobre el trastorno a las administraciones y la sociedad en general, haciendo pedagogía sobre los apoyos necesarios, sobre modelos de intervención basados en evidencia científica y sobre la forma de ser de las personas con TEA.

- Proporcionar apoyo y orientación a las familias de las personas con autismo, empoderándolas para acompañar de forma efectiva y segura su desarrollo, y para vivir el trastorno con normalidad.

- Promover la autonomía y desarrollo personal de las personas con autismo.

 

Más información ›

Donantes (140)

Recaudado 4.885 € de 4.200 €

Donativos 140

Faltan 2321 Días