7%

Recaudado 100 €

Objetivo 1.500 €

Donativos 7

Reto finalizado

Avui més que mai ajudem a qui ens ajuda. A totes aquelles persones que des de primera línia lluiten incansablement per fer front a una situació d'emergència sanitaria com l'actual.

Volem fer arribar al Hospital Clínic els recursos necessaris perquè puguin seguir treballant per tots nosaltres.

Els professionals ens necessiten! I tu, des de casa, pots fer-hi molt. 

A més, us animem a tots a unir-vos al repte #familiascoronadas i fer arribar recursos a aquelles entitats vinculades amb la lluita al coronavirus

Ho aconseguirem! I ho celebrarem junts ben aviat!

Gràcies per la teva ajuda!

__________
 

Hoy más que nunca ayudemos a quien nos ayuda. A todas esas personas que desde primera linea luchan incansablemente para afrontar una situación de emergencia sanitaria como la actual.

Queremos hacer llegar al Hospital Clínic los recursos necesarios para que puedan seguir trabajando para todos nosotros.

Los profesionales nos necesitan! Y tu, desde casa, puedes ayudar mucho.

Además, os animamos a uniros al reto #familiascoronadas y hacer llegar recursos a todas las entidades vinculadas a la lucha frente al coronavirus.

Lo conseguiremos! Y lo celebraremos juntos muy pronto

Gracias por tu ayuda!

Fundació Clinic

Fundació Clinic

És una fundació privada sense ànim de lucre constituïda l’any 1989 per l’Hospital Clínic de Barcelona i la Universitat de Barcelona. Té com a missió principal oferir suport administratiu als investigadors de l’Hospital Clínic Barcelona / IDIBAPS en la gestió, el desenvolupament i la justificació de la seva activitat científica.

El seu objectiu és contribuir a millorar la salut i la qualitat de vida de la població a través de l’eficiència, la professionalitat, un treball responsable i una orientació científica i social.

Más información ›

Donantes (7)

Recaudado 100 € de 1.500 €

Donativos 7

Faltan 6 Días