8%

Recaudado 785 €

Objetivo 10.000 €

Donativos 13

Reto finalizado

Dona a este reto

PadelIN neix amb l'objectiu principal de treballar per la inclusió dels alumnes amb necessitats educatives especials des de les seves escoles i centres ocupacionals, podent treballar un seguit d'aspectes i valors que es desenvolupen durant tot el curs escolar; i realitzant jornades i activitats inclusives en les que es poden lucrar d'activitats amb aules d'escoles ordinàries, podent així desplegar tots els seus coneixements, aspectes treballats i valors.

Totes aquestes activitats estàn totalment subvencionades pels alumnes i centres, tenint aquestes molt poca oferta educativa i de difícil accés. Per tal de poder arribar a complir els nostres objectius de de l’Associació PadelIN, contem amb l’ajuda d’empreses col·laboradores, organitzacions, activitats i reptes que ens poden donar el recolzament econòmic per seguir endavant.

 

Així doncs, ens proposem a iniciar la nostra campanya per treballar per unes JORNADES INCLUSIVES, en les que tots aquests alumnes que ens acompanyen dia a dia puguin gaudir de la seva activitat juntament amb aules d'escoles ordinàries, fomentant la seva inclusió i educant en diversitat.

 

Els fons recaudats aniràn destinats al material (pales, pilotes, cons, anelles...), lloguer d'espais i pistes per dur-ho a terme, difusió (pàgina web, xarxes socials, cartells informatius...) i tota la publicitat necessària per arribar al màxim de gent possible.

 

Ens ajudeu?

Associació Padelin

Associació Padelin

PadelIN és una iniciativa privada sense ànim de lucre amb l’objectiu principal de respondre a una necessitat social: incloure a tots aquells col·lectius amb diferents capacitats en la pràctica d’una activitat física, tenint en compte l’esport (pàdel) com a principal via d’inclusió.

Más información ›

Donantes (13)

Recaudado 785 € de 10.000 €

Donativos 13

Faltan 3 Días