0%

Recaudado 0 €

Objetivo 0 €

Donativos 0

Faltan31 Días

Dona a este reto

Recordes alguna persona que va ser clau en algun moment de la teva vida? Algú t’ha acompanyat en els moments importants? Recordes algú amb qui has compartit i en qui has confiat?

La Fundació Maria Raventós (www.fmraventos.org) ha apostat per una nova proposta de voluntariat basada en la Mentoria com a eina d’intervenció. La Mentoria és una eina que promou la relació entre persones que voluntàriament s’ofereixen per proporcionar un suport individual a una altra persona que està en situació de risc d’exclusió social.

La proposta ofereix a dones joves la possibilitat de tenir algú de confiança que voluntàriament dediqui el seu temps a acompanyar-les en la seva emancipació.

Si vols participar-hi, posa’t en contacte amb nosaltres i podràs acompanyar una jove en la seva emancipació construint una relació de confiança. Ens cal el teu compromís durant 6 mesos i podràs comptar amb el suport d’una professional que estarà al teu costat.

T’HI ANIMES?

Fundació Maria Raventós

Fundació Maria Raventós

La Fundació Maria Raventós és una organització no lucrativa d’acció social i educativa que, des de fa més de 60 anys, es dedica a acollir i acompanyar dones en situació d’exclusió social.

Els serveis que donen resposta a la missió de la Fundació es concreten en:

Residència Maternal que acull a 20 mares en situació d’exclusió social i als seus fills de 0 a 3 anys, acompanyant-les i ajudant-les de manera integral per tal que puguin afrontar el seu futur de forma autònoma, facilitant la seva inserció laboral i social.

Escola bressol per a infants de 0 a 3 anys, creada per afavorir la formació de les mares residents i la seva incorporació al món laboral, on assisteixen els fills d’aquestes mares i altres nens del barri.

Pis assistit per a noies ex-tutelades de 18 a 21 anys.

Pisos amb suport per a mares ex-residents que necessiten allargar el seu procés d’acompanyament.

Pisos d'emancipació, una xarxa d'habitatges ubicada a Santa Coloma de Gramanet.

 

Más información ›

Donantes (0)

Recaudado 0 € de 0 €

Donativos 0

Faltan 31 Días