1%

Recaudado 60 €

Objetivo 5.000 €

Donativos 2

Faltan42 Días

Dona a este reto

Hi ha persones que per les seves capacitats no poden accedir al món laboral. A Fundació Viver de Bell-lloc no volem que això signifiqui haver de quedar-se a casa. Són persones amb capacitats però no oportunitats.

Per això volem construïr un Centre Ocupacional, un espai destinat a mantenir i potenciar les habilitats amb itineraris personalitzats. En aquest centre es faran activitats adaptades a les seves capacitats, potenciant al màxim la seva autonomia. El projecte pretén integrar-se tant com sigui possible a la comunitat, fent activitats fora del centre i creant sinergies amb altres entitats.

Ja disposem del terreny, només ens falten els recursos per construir aquests 100m2 d'oportunitats.

Els diners recaptats serviran per dur a terme la construcció del centre, d'una sola planta baixa amb dues sales; i per comprar l'equipament necessari (taules, cadires, pissarra digital...). Cada euro ens fa avançar metres.

L'objectiu és construïr-ho durant el 2020 a Cardedeu (Vallès Oriental), i ja hi ha entitats que esperen la posada en marxa d'aquest centre per poder derivar les persones que han finalitzat l'etapa educativa i ara mateix no poden accedir al món laboral.

 

Viver de Bell-lloc són dues fundacions que es dediquen a la inclusió sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual i/o traston mental. Som un Centre Especial de Treball, disposem de dues llars-residències, servei de suport a la pròpia llar, formació, orientació i lleure.

Fundació Viver de Bell-lloc

Fundació Viver de Bell-lloc

El Grup Viver de Bell-lloc, promueve el crecimiento personal y la inclusión social de personas con discapacidad intelectual y/o con transtorno mental severo de la comarca del Vallès Oriental (Cataluña), mediante la realización de proyectos empresariales eficientes en los sectores agroecológicos y ambiental, así como proyectos formativos y de fomento de la vida independiente. 

Más información ›

Donantes (2)
 • Img

  TOMAS hace 19 horas

  Els que hi participem tambe hi creiem! Endavant!

  30€
 • Img

  Anónimo hace 6 días

  Fan una gran tasca i amb poca ajuda poden donar moltes oportunitats

  30€

Recaudado 60 € de 5.000 €

Donativos 2

Faltan 42 Días