33%

Recaudado 830 €

Objetivo 2.500 €

Donativos 13

Reto finalizado

L’habitatge que es vol pintar està a la ciutat de Barcelona.

La Fundació Hàbitat3 som una gestora d’habitatge de lloguer social amb l’objectiu que tota la societat, i en especial els col·lectius més vulnerables, puguin disposar d’un habitatge digne. Col·laborem amb les entitats socials i les administracions públiques per a que puguin dur a terme els seus projectes d’inclusió social mitjançant la inclusió residencial.

Actualment, a la Fundació Hàbitat3 gestionem 453 habitatges, en les quals hi viuen 423 famílies. En total, en els habitatges que gestionem hi viuen 1.315 persones.

A la Fundació Hàbitat3 gestionem habitatges per a persones en situació vulnerable, fem una atenció social centrada en la persona per promocionar la seva autonomia personal i garantim els seus drets com a ciutadans.

Col·labora!

Fundació Hàbitat3

Fundació Hàbitat3

La Fundació Hàbitat3 som una gestora d’habitatge de lloguer social impulsada des de la Taula del Tercer Sector Social amb l’objectiu que tota la societat, i en especial els col·lectius més vulnerables, puguin disposar d’un habitatge digne.

Col·laborem amb les entitats socials i les administracions públiques per a que puguin dur a terme els seus projectes d’inclusió social mitjançant la inclusió residencial.

La Fundació HÀBITAT3 tenim com a objectiu fonamental, cercar i obtenir habitatges de lloguer a preus per sota del preu de mercat:

 

  • Fem possible el dret a l'habitatge de persones en situació de vulnerabilitat.
  • La nostra prioritat és el benestar de  les persones que viuen en els habitatges.
  • Rehabilitem habitatges perquè creiem que un habitatge digne és el primer pas per a la plena inclusió.
  • Som una garantia total per als propietaris que ens cedeixen habitatges (cobrament de rendes, manteniment i bon ús dels habitatges).
  • Som una garantia de bona gestió immobiliària i social per a les entitats socials i les administracions públiques.
  • Contribuïm al creixement del parc d’habitatge social de Catalunya.

Más información ›

Recaudado 830 € de 2.500 €

Donativos 13

Faltan 21 Días