6%

Recaudado 60 €

Objetivo 950 €

Donativos 2

Faltan6 Días

Dona a este reto

A la Fundació Viver de Bell-lloc treballem per la inclusió social i laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental, perquè creiem que han de tenir les mateixes oportunitats que tothom.

A l'estiu ens volem assegurar que disposen d'activitats d'oci i d'unes vacances com tenim tots. En una assemblea, ells mateixos van demanar poder passar tots junts un cap de setmana fora.

Els fons servirien per poder fer un cap de setmana de convivència entre totes les persones usuàries de la Llar-Residència juntament amb l’equip d’educadores i tècniques de referència. Seria la primera vegada que es faria una sortida conjunta i creiem que pot tenir un retorn molt positiu, oferint un respir i enfortint la relació entre tots.

Tu tens el poder de fer-ho realitat, t'animes?

Més enllà del donatiu, pots fer-te voluntari a l'estiu per acompanyar les persones de la llar a fer activitats de lleure. Escriu-nos a voluntariat@vivelloc.cat

Fundació Viver de Bell-lloc

Fundació Viver de Bell-lloc

El Grup Viver de Bell-lloc, promueve el crecimiento personal y la inclusión social de personas con discapacidad intelectual y/o con transtorno mental severo de la comarca del Vallès Oriental (Cataluña), mediante la realización de proyectos empresariales eficientes en los sectores agroecológicos y ambiental, así como proyectos formativos y de fomento de la vida independiente. 

Más información ›

Donantes (2)

Recaudado 60 € de 950 €

Donativos 2

Faltan 6 Días