21%

Recaudado 515 €

Objetivo 2.500 €

Donativos 21

Reto finalizado

La participació de la nostra associació en recerques de persones desaparegudes, perdudes o en altres situacions sempre està supeditada als cossos de seguretat oficials. Nosaltres ens presentem com a voluntaris sempre als llocs de comandament dels operatius, ja sigui bombers o mossos d'esquadra, sempre seran ells els que ens permetin treballar en els operatius.

Per això necessitem disposar d'una equipació i logística a l'alçada, desplaçar-nos als operatius sent autosuficients, sense ocupar espais innecessaris i amb totes les necessitats dels nostres guies i gossos cobertes. Per poder aconseguir això necessitem un mitjà de transport dels gossos, material i guies que sigui aprofitable i efectiu. Necessitem disposar de tot el necessari i poder transportar tot en el mateix vehicle, aquest cas seria el remolc.
A part dels operatius que puguem anar com a voluntaris, solem entrenar cada setmana amb els gossos, aquests entrenaments es realitzen en diversos escenaris, així que ens desplacem habitualment per moltes zones, ja sigui muntanya o llocs on podem trobar els escenaris necessaris per als entrenaments , utilitzaríem aquet remolc per transportar tot el material, d'aquesta manera reduiríem costos de desplaçaments en els nostres guies.
Alguns entrenaments, sobretot amb els gossos d'iniciació els realitzem al camp de futbol de Palou, que actualment tenim provisionalment concedit per realitzar entrenaments amb els gossos, també seria d'utilitat el remolc poder desplaçar-lo a aquests entrenaments ja que la gran part del material estaria en aquest remolc.
Durant l'any també ens conviden a diverses fires animalistes per a realitzar exhibicions, també serà de molta ajuda el poder desplaçar a aquests esdeveniments tot el material necessari per realitzar aquestes activitats.

Associació de Recerca i Rescat Caní Granollers

Associació de Recerca i Rescat Caní Granollers

El Grupo de Búsqueda y Rescate Canino Granollers (GRRC Granollers), somos una asociación sin ánimo de lucro creada en septiembre de 2016, dedicada al adiestramiento de perros para búsqueda de personas desaparecidas, integrada por voluntarios los que nos encontramos en formación y entrenamiento continuo para dar respuesta a las exigencias de las tareas de búsqueda y rescate. En la actualidad el grupo está formado por 25 personas y 20 perros.

Más información ›

Donantes (21)

Recaudado 515 € de 2.500 €

Donativos 21

Faltan 61 Días