0%

Recaudado 10 €

Objetivo 3.000 €

Donativos 1

Reto finalizado

L’espai jove “La Remunta” es crea per a cobrir la necessitat dels i les joves del barri i donar-les-hi continuïtat per a que puguin seguir arrelats a projectes a l’esplai. Per tant, pretén oferir un espai de lleure, obert i gratuït, per a que puguin estar i gaudir del seu temps lliure amb l’acompanyament de l’educador/a de l’espai.

Col·labora fent un donatiu a l’Esplai Xixell. Aquest cop destinarem els diners recaudats al nostre Espai jove!

Centre d'Esplai Xixell

Centre d'Esplai Xixell

El Centre d’Esplai Xixell és una entitat socioeducativa dedicada a l’educació en el temps lliure d’infants i joves en els barris del Centre i de Sant Josep de l’Hospitalet de Llobregat.

Treballem per fer dels nostres socis persones crítiques, lliure, capaces de lluitar per la Pau, pels Drets Humans, pel respecte i l’amor a l’entorn i per fer de la diversitat una font d’enriquiment. Per ser cada dia més feliç, la nostra comunitat educativa treballa per aconseguir el benestar dels infants, joves i les seves famílies.

Volem que els nens/es i joves que participen de les nostres activitats se sentin contents amb els seus amics, els monitors i amb l’entitat, que comparteixin la seva felicitat i que aquesta experiència els faci créixer.

Más información ›

Donantes (1)

Recaudado 10 € de 3.000 €

Donativos 1

Faltan 273 Días