48%

Recaudado 475 €

Objetivo 1.000 €

Donativos 19

Reto finalizado

Fa cosa de quinze anys un amic em va convèncer de córrer la Mitja Marató de Granollers. És la primera cursa que vaig fer. Des d'aleshores n'he fet moltes més, incloses unes quantes maratons.

Això us ho explico no per presumir, sinó perquè vegeu que sóc capaç de dur a terme aquest repte. Sóc un corredor aplicat i entusiasta, tot i que mancat de talent, i sempre acabo les curses. Podeu confiar en mi.

Cada any El Xiprer acull centenars de persones i reparteix aliments entre més de dues mil famílies. Conec moltes de les persones que estan al capdavant d'El Xiprer i admiro la seva feina. Es mereixen tot el nostre suport. Per això us demano que col·laboreu amb el que pugueu, sigui molt o poc. Com diu la dita, tota pedra fa paret.

Les vostres donacions, a més, seran una motivació per fer els entrenaments que em falten fins a la Marató, i per córrer els 42 quilòmetres el dia 11.

Aquest repte està dedicat a la memòria d'en Joan Bretcha, l'amic que em va animar a fer la meva primera cursa.

Gràcies per la vostra col·laboració!

Josep

Fundació El Xiprer Vallès Oriental

Fundació El Xiprer Vallès Oriental

La Fundació El Xiprer Vallès Oriental té la missió d'acollir i acompanyar les persones, creant un espai de pau i respecte on poder compartir entre tots i per a tots el que són i el que tenen dedicant especial atenció als qui pateixen situacions de fragilitat, precarietat i exclusió social.

 Els nostres objectius són:

  1. Que les persones amb economia precària rebin el suport alimentari que necessiten amb dignitat.
  2. Trencar amb la solitud, possibilitar el restabliment de relacions interpersonals i potenciar la participació i el diàleg.
  3. Que la persona sense llar se senti acollida, escoltada i acompanyada.

Más información ›

Donantes (19)

Recaudado 475 € de 1.000 €

Donativos 19

Faltan 555 Días