Recaudado

375€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

2018: Ningún niño/a sin merienda - Cap infant sense berenar

El Esplai Xixell os pide colaboración para garantizar la merienda de 80 niños i niñas de 3 a 12 años, la mayoría con necesidades socioeconómicas, que participan en nuestras actividades diarias en los barrios del Centro y Sant Josep de L'Hospitalet

Recaudado

375€

Objetivo

2.500€

Donativos

15

Faltan

Finalizado

15%

Categoría

Educación Infancia Jóvenes

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 17 nov 2017

Hola somos el Esplai Xixell, a través de nuestro proyecto "Ningún niño/a sin merienda" queremos garantizar la merienda de los niños/a de la entidad y asegurar que ésta responda a las necesidades evolutivas y de crecimiento saludables, tales como: la leche, la fruta , los cereales y las proteínas.

Nuestro objetivo: conseguir unos 300 meriendas por semana.

Destinatarios: 80 niños i niñas de 3 a 12 años, la mayoría con necesidades socioeconómicas, que participan en nuestras actividades diarias que se realizan en la sede del esplai (Joan Pallarès, 32) y en el Hotel de Entidades del barrio de San José en Hospitalet de Llobregat (Barcelona). 

Contamos con el apoyo del Ayuntamiento de L'Hospitalet, de la Obra Social de "La Caixa", la Fundación Probitas, la Cruz Roja de L'Hospitalet y otras entidades y colaboraciones puntuales. Todos podemos poner nuestro granito de arena !!!

Gracias a sus aportaciones !!!

 

Hola som l'Esplai Xixell, a través del nostre projecte "Cap infant sense berenar" volem garantir el berenar dels infants socis de l'entitat i que aquest respongui a les necessitats evolutives i de creixement saludables, com ara: la llet, la fruita, els cereals i les proteïnes. Hem d'aconseguir uns 300 berenars per setmana.

Destinataris: 80 infants de 3 a 12 anys, la majoria amb necessitats socioeconòmiques, que participen a les nostres activitats diàries que es realitzen a la seu de l’esplai (Joan Pallarès, 32) i a l’Hotel d’Entitats del barri de Sant Josep a Hospitalet de Llobregat (Barcelona)

Contem amb el suport de l'Ajuntament de l'Hospitalet, de l'Obra Social de "La Caixa", la Fundació Probitas, la Creu Roja de L'Hospitalet i altres entitats i col·laboracions puntuals. Tots podem posar el nostre granet de sorra!!!

Gràcies a les vostres aportacions!!!

El Centre d’Esplai Xixell és una entitat socioeducativa dedicada a l’educació en el temps lliure d’infants i joves en els barris del Centre i de Sant Josep de l’Hospitalet de Llobregat.

Treballem per fer dels nostres socis persones crítiques, lliure, capaces de lluitar per la Pau, pels Drets Humans, pel respecte i l’amor a l’entorn i per fer de la diversitat una font d’enriquiment. Per ser cada dia més feliç, la nostra comunitat educativa treballa per aconseguir el benestar dels infants, joves i les seves famílies.

Volem que els nens/es i joves que participen de les nostres activitats se sentin contents amb els seus amics, els monitors i amb l’entitat, que comparteixin la seva felicitat i que aquesta experiència els faci créixer.

Donantes (15)

Conrado

50€

Hace 2.306 días

Eva

10€

Hace 2.312 días

Noemi

20€

Hace 2.312 días

Jaume

100€

Hace 2.312 días

Umar

50€

Hace 2.312 días

Alba

10€

Hace 2.313 días

Noelia

20€

Hace 2.314 días

Adria

Donación oculta

Hace 2.314 días

Anónimo

Donación oculta

Hace 2.315 días

Asunción

20€

Hace 2.315 días

Manuel

20€

Hace 2.315 días

Isabel

30€

Hace 2.315 días

Roger

10€

Hace 2.315 días

Javi

10€

Hace 2.316 días

Centre d'Esplai Xixell

10€

Hace 2.320 días

Ver más donantes

Comentarios (4)

Jaume

Hace 2.312 días

Ens veiem al casal de entitats de sant Josep.

Javi

Hace 2.316 días

És una bona iniciativa

Gràcies per la vostra tasca social!

Patrocinadores