Recaudado

215€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Som volei duchenne

Durant el meu recorregut professional em vaig topar amb la realitat diària d'un jove de 21 anys que pateix distròfia muscular Duchenne. Ell m'ha ...

Recaudado

215€

Objetivo

1.895€

Donativos

11

Faltan

Finalizado

11%

Reto liderado por

Categoría

Discapacidad intelectual Salud Infancia

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 24 ago 2017

Durant el meu recorregut professional em vaig topar amb la realitat diària d'un jove de 21 anys que pateix distròfia muscular Duchenne. Ell m'ha ensenyat a viure, a viure amb totes lletres, no passant-hi només de puntetes. Ell, sense poder caminar, sense poder menjar, sense poder agafar una pilota amb les mans i amb grans dificultats per respirar, em va ensenyar dia rere dia, l'art de somriure i fer somriure, tirar petons a l'aire i sentir-lo com el més intens, cantar reguettón amb tota la passió del món i que el dolor s'esvaeixi, la felicitat de sentir la velocitat i el vent directe a la cara, la importància de la roba ben posada sense cap mínima arruga, gaudir de la màgia de les bombolles de sabó, demanar perdó amb una sola mirada i estimar d'una manera que fins ara, mai havia experimentat. Ara fa gairebé dos anys que no treballo amb ell, però segueixo visitant-lo i vivint el seu deteriorament i dolor que li ocasiona aquesta malaltia. Però també segueixo la seva lluita feroç i diària per no apagar-se fins a l'últim sospir, sempre amb un somriure.

Per ell, i per totes les persones que pateixen Duchenne, hem decidit fer un pas endavant. He compartit amb els meus amics/gues aquesta experiència i entre tots/es hem consensuat un repte, que ha estat inspirat pel cas que us explico, però que estarà destinat a unir totes les forces per ajudar a tots aquells nens i respectives famílies que estan vivent un procés com aquest.

EL NOSTRE REPTE consisteix en aprendre a jugar a Volei partint de zero i dels coneixements bàsics de cadascú i animar al màxim de gent possible a sumar-s'hi. El nostre gran repte es durà a terme a partir de la creació i execució del projecte que hem anomenat ???Volei Duchenne???, que es basa en la creació d'un equip de Volei que sigui totalment obert i que convidi a qualsevol persona a formar-ne part d'aquest. Tanmateix, ens plantegem crèixer com a equip participant en diferents torneigs de volei que estiguin al nostre abast (categoria amateur). Creiem que a partir d'aquest repte, podrem ampliar la difusió i la visbilització de la malaltia. Perquè el volei és un esport que implica un treball d'equip, confiança en l'altre, sacrifici, suport mutuu i superació. Valors que els nens amb Duchenne, practiquen dia rera dia.

Volem acabar amb les actituds passives on només ens mobilitzem quan el dolor ens toca de ple i per això, hem decidit actuar col·laborant amb ???Somriures Valents??? i centralitzant tots els nostres esforços en aquesta causa.

Ens hem marcat com a repte econòmic, una xifra simbòlica relacionada amb el repte. 1895 euros a recaptar, any que es va crear el esport del Volei.

Ens ajudes a fer-ho possible?

Esperem el teu granet de sorra en aquest repte!                                                          

 

Ens podeu seguir a:

INSTAGRAM: @voleiduchenne

FACEBOOK: voleiduchenne

CORREU: voleiduchenne@gmail.com

On trobareu el procés del nostre repte i les trobades setmanals de volei Duchenne on esteu tots/s convidats/es a participar!

 

Moltes gràcies :)

Albert, Adri, Jessi, Belén, Carol, Lucas e Irene.

Somos una asociación sin ánimo de lucro formada por padres y amigos de niños con distrofia muscular de Duchenne y Becker. La distrofia muscular de duchenne es una enfermedad infantil degenerativa y que a día de hoy no tiene cura. Los niños pierden su fuerza muscular conforme van creciendo, y todos sus músculos se debilitan hasta que necesitan una silla de ruedas para poder caminar. Recaudamos fondos para la investigación, tratamiento y manejo de la enfermedad. Nuestros fondos van destinados a la Unidad de Patología Neuromuscular del Hospital de Sant Joan de Deu de Barcelona.

Donantes (11)

Anónimo

30€

Hace 2.279 días

Barbara

50€

Hace 2.378 días

Sergio

35€

Hace 2.412 días

Anónimo

5€

Hace 2.414 días

Maria Carmen

10€

Hace 2.415 días

Maria

50€

Hace 2.417 días

Marc

10€

Hace 2.423 días

Anónimo

5€

Hace 2.423 días

Anónimo

10€

Hace 2.424 días

Sérgio

5€

Hace 2.424 días

Anónimo

5€

Hace 2.425 días

Ver más donantes

Comentarios (8)

Barbara

Hace 2.378 días

Vamos allá!!!! Buena suerte y que lleguemos pronto al objetivo!!!

Sergio

Hace 2.412 días

Vamos!! Ya queda menos!!

Maria Carmen

Hace 2.415 días

Muy buena iniciativa! A por el reto y más allá!

Maria

Hace 2.417 días

Me encanta la historia Irene. Ojalá asoláis este reto y muchos más. ¡Suerte!

Patrocinadores