Recaudado

265€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Una triatló que suma oportunitats!

Ens hem decidit a participar en la Triatló de Barcelona en equip! Som l???Edu, el Dani i la Lis. Tots tres tenim moltes coses en comú: som compa...

Recaudado

265€

Objetivo

500€

Donativos

11

Faltan

Finalizado

53%

A favor de

Reto liderado por

Categoría

Educación Infancia Jóvenes

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 11 sept 2012

Ens hem decidit a participar en la Triatló de Barcelona en equip! Som l???Edu, el Dani i la Lis. Tots tres tenim moltes coses en comú: som companys de feina i amics, ens agrada practicar esport i no ens agraden les desigualtats socials ni la manca d???oportunitats que pateixen molts infants i les seves famílies. Tots tres hem descobert una manera de seguir lluitant contra les injustícies a través de l???esport... La Triatló de Barcelona ens permet fer totes dues coses: proposar-nos un repte esportiu i donar un cop de mà a les famílies que es veuen acorralades per la crisi i que reben l???acompanyament del Casal dels Infants, entitat amb la qual col???laborem. I per això necessitem el teu suport! Ens agradaria donar un cop de mà a les famílies que més ho necessiten i que, malgrat tot, lluiten perquè els seus fills i filles no heretin la pobresa ni l???exclusió social, donant-se suport entre elles, compartint recursos i coneixements per tirar endavant i lluitar plegades. Coneixem a moltes d???aquestes famílies i la seva lluita ens encoratja a assolir aquest repte. Per ajudar-les en la seva cursa vital, necessitem que sumis el teu suport al nostre repte. Amb els teus ànims segur que aconseguirem acabar la Triatló, i amb la teva aportació econòmica estarem ajudant les famílies més vulnerables de la nostra societat i als seus infants. T???apuntes al nostre equip? Moltes gràcies!

El Casal dels Infants som una entitat socioeducativa que, des de 1983, fem costat als infants, joves i les seves famílies en risc d'exclusió, amb el seu reforç educatiu i benestar social i emocional.

 

 

Donantes (11)

Anónimo

60€

Hace 4.193 días

ANTONI

10€

Hace 4.194 días

Raquel

20€

Hace 4.194 días

Merce

25€

Hace 4.195 días

Anónimo

20€

Hace 4.195 días

Anónimo

10€

Hace 4.195 días

Rossana

20€

Hace 4.198 días

Lis Valeria

50€

Hace 4.201 días

Anónimo

10€

Hace 4.206 días

Javier

20€

Hace 4.206 días

Elisabet

20€

Hace 4.209 días

Ver más donantes

Comentarios (9)

Raquel

Hace 4.194 días

Eiiii!!!! gran repte! molta sort! ànims!

Rossana

Hace 4.198 días

Bonita iniciativa!! Espero que puedan llegar al objetivo!

Lis Valeria

Hace 4.201 días

Mucha suerte!

Javier

Hace 4.206 días

Mucha suerte a los tres!!

Elisabet

Hace 4.209 días

Gran iniciativa! Sou un equipàs! Molta sort! Segur que ho fareu molt bé!

Patrocinadores