3%

Recaudado 60 €

Objetivo 2.000 €

Donativos 1

Reto finalizado

El dissabte 8 de Setembre de 2012 a les 20:00 hores el barri de la Vall de l'Arrabassada es prepara per acollir la V Cursa Vall de l'Arrabassada - Vine a córrer per la infància!, en concret pel càncer infantil aquest any 2012, una col.laboració conjunta entre l'Associació de Veïns i Veïnes de la Vall de l'Arrabassada (AVVVA) i l'Obra Social de St. Joan de Déu d'Espluges de Llobregat (Bcn) a través d'una iniciativa d'uns pares afectats.

Una prova esportiva que pretén ser molt més que una cursa aquest any 2012, ja que a banda de promoure la pràctica de l'esport, destina una part del preu d'inscripció a un projecte molt important, el de recerca i investigació pel càncer infantil de l'Hospital de referència St. Joan de Déu d'Esplugues de Llobregat (Bcn) Pel seu caràcter solidari, hem de fer crèixer aquesta cursa al màxim i així demostrar que la ciutadania sempre respon de forma positiva a crides solidàries com aquesta, no només participant de la cursa, sinó també si es vol amb el “Dorsal '0'” L'objectiu és recaptar el màxim de fons per la recerca i investigació pel càncer infantil, perquè els petits s'ho mereixen.

El càncer infantil segueix sent la primera causa de mort al nostre país per infants entre 5 i 14 anys. No és pot prevenir i patir-lo és fruit d’un desafortunat atzar. Cada any, més de 1.000 noves famílies a Espanya han de rebre la duríssima noticia de que el seu fill o filla té un càncer. L’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona és centre de referència en el tractament i investigació d’aquesta malaltia, però gran part de la feina dels nostres oncòlegs i investigadors no podria tirar endavant sense el suport d’entitats i persones compromeses que ens ajuden.

Ajuda'ns a créixer!!! Mai es dóna tant com quan es donen esperances!

Moltíssimes gràcies!!! Una forta abraçada i molts petonets dolços i de colors!

San Juan de Dios Solidaridad

San Juan de Dios Solidaridad

Gracias a los socios, donantes y colaboradores, mejoramos la calidad de vida de las personas que se encuentran en una situación vulnerable: personas que no tienen un hogar, que sufren algún trastorno mental o discapacidad intelectual, que se encuentran en una situación de dependencia y la infancia hospitalizada. La Orden Hospitalaria San Juan de Dios es una entidad fundada hace más de 500 años, que cuenta con 400 centros en 55 países para atender a las personas más frágiles de la sociedad.

Gràcies als socis, donants i col·laboradors, millorem la qualitat de vida de les persones que es troben en una situació vulnerable: persones que no tenen llar, que pateixen algun trastorn mental o discapacitat intel·lectual, que es troben en una si tuació de dependència i els infants hospitalitzats. L’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu és una entitat fundada fa més de 500 anys, que compta amb 400 centres a 55 països per atendre les persones més fràgils de la societat.

Más información ›

Donantes (1)