0%

Recaudado 0 €

Objetivo 12.000 €

Donativos 0

Reto finalizado

Els nens, no hauríen d'estar mai malalts. Només haurien d'agafar un refredat de tant en tant i llestos ...

Però hi ha nanos que estan greument malalts. 

És per això, que la 3era edició de la trail-marató Girona- Sant Feliu serà per a recollir diners per a la investigació del càncer infantil a l'Hospital de Sant Joan de Déu. En concret per a la construcció de SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, un centre fet entre tots i per a tothom. (#paralosvalientes.com).

Podeu venir a córrer la distancia que vulgueu: 5,10,15,20,30 o 42 K., l'arribada serà a Sant Feliu de Guíxols. Seguiu-nos a través de facebook o instagram. A veure si entre tots aconseguim que aquests nens es puguin curar.

Moltes gràcies.

San Juan de Dios Solidaridad

San Juan de Dios Solidaridad

Gracias a los socios, donantes y colaboradores, mejoramos la calidad de vida de las personas que se encuentran en una situación vulnerable: personas que no tienen un hogar, que sufren algún trastorno mental o discapacidad intelectual, que se encuentran en una situación de dependencia y la infancia hospitalizada. La Orden Hospitalaria San Juan de Dios es una entidad fundada hace más de 500 años, que cuenta con 400 centros en 55 países para atender a las personas más frágiles de la sociedad.

Gràcies als socis, donants i col·laboradors, millorem la qualitat de vida de les persones que es troben en una situació vulnerable: persones que no tenen llar, que pateixen algun trastorn mental o discapacitat intel·lectual, que es troben en una si tuació de dependència i els infants hospitalitzats. L’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu és una entitat fundada fa més de 500 anys, que compta amb 400 centres a 55 països per atendre les persones més fràgils de la societat.

Más información ›

Donantes (0)