0%

Recaudado 0 €

Objetivo 1.000 €

Donativos 0

Reto finalizado

El Dia de la Mare és un dia assenyalat per a totes les famílies. Les mares son font de vida i sovint l'eix vertebrador de les famílies.... Ja ho diuen que "mare només hi ha una" i de vegades es troba sola. La Federació catalana de famílies monoparentals treballa per a famílies encapçalades per un únic progenitor. Volem visibilitzar les dificultats de les famílies monoparentals, treballar per millorar la seva qualitat de vida i donar eines que facilitin la vida amb els seus fills i filles sense por a l’atur, a la pobresa i a l’exclusió social pel fet de ser progenitors sols en la cura i l’atenció dels seus fills i filles. Ajuda'ns a donar un millor suport a les famílies monoparentals i que el Dia de la Mare també sigui un dia de celebració, perquè 1 +1 = Família.

 

 

 

Federació catalana de families monoparentals

Federació catalana de families monoparentals

La Federació de Famílies Monoparentals de Catalunya treballa per a famílies encapçalades per un únic progenitor, principalment dones. El seu fi és lluitar per visualitzar les dificultats de les famílies monoparentals, treballar per millorar la seva qualitat de vida i donar eines que facilitin la vida amb els seus fills i filles sense por a l’atur, a la pobresa i a l’exclusió social pel fet de ser progenitors sols en la cura i l’atenció dels seus fills i filles. També reivindica la igualtat de drets i oportunitats per a les famílies monoparentals en una societat que, tot i ser cada dia més diversa, encara no entén la realitat i les problemàtiques d’altres tipus de famílies que no són les tradicionals.

Lluitem per a la llibertat de ser mare o pare no des del concepte de família tradicional, sinó des d’una perspectiva de família plural.

Más información ›

Donantes (0)

Recaudado 0 € de 1.000 €

Donativos 0

Faltan 1058 Días