48%

Recaudado 5.777 €

Objetivo 12.000 €

Donativos 141

Reto finalizado

A favor de ZerosetBCN

Des de ZerosetBCN, una associació de treballadors i treballadores de l'Ajuntament de Barcelona que donem suport a projectes de cooperació, us volem convidar a posar el nostre gra de sorra col·lectiu per ajudar els refugiats. Aconseguir que arribin en condicions segures i que els nens i nenes refugiats creixin en les millors condicions.

Per això, iniciem aquesta campanya de microdonacions amb dos objectius:

1/ Finançar una setmana de benzina del vaixell de l'associació PROACTIVA Open Arms, que opera al Mediterrani, rescatant i atenent persones que fugen de la guerra. Ja coneixeu aquesta associació nascuda a Badalona. Fan una gran feina però necessiten suport permanent, igual que el nou vaixell "Golfo Azzurro" necessita 1.000 € de benzina cada dia.

2/ Finançar un projecte d'educació no-formal per a nens i nenes refugiats, en l'alberg "Welcommon" de la ciutat d'Atenes gestionat per la cooperativa social "ANEMOS ANANEOSIS”. L'alberg ofereix sostre, alimentació, serveis de salut i sanitaris a 200 persones, de les quals la meitat són menors d'edat.

ZerosetBCN

ZerosetBCN

ZerosetBCN som una plataforma de treballadors i treballadores municipals que destinem una petita part de la nostra nòmina a projectes de cooperació socials o internacionals.

L’Associació es va crear l’any 2001 i en formen part companys i companyes de diverses àrees de l’Ajuntament de Barcelona (Salut Pública, Drets Socials, Educació, Cultura, Barcelona Activa, Comerç, Districtes…). També en poden formar part les persones que ja s’han jubilat i els amics/amigues que ho vulguin.

Si ens vols conèixer visita https://zerosetbcn.wordpress.com/

Más información ›

Donantes (141)