20%

Recaudado 1.520 €

Objetivo 7.500 €

Donativos 25

Reto finalizado

Som el projecte 3xit de la cooperativa Reflexes; ens situem a Sant Roc, Badalona, a l’escola Lestonnac. Fa dos cursos que compartim amb infants i joves quatre tardes a la setmana realitzant una tasca acadèmica, personal i emocional.

Treballem pels vincles i les relacions positives, fomentem una visió crítica i lliure de discriminacions i opressions per motius d’ètnia, gènere, classe i altres diferències que ens conformen com a individus, més enllà dels aspectes pròpiament curriculars.

Si bé l’any passat, aquest projecte gratuït pels participants, va engegar amb quaranta alumnes, degut a les necessitats del centre i l’èxit del projecte enguany atenem a seixanta alumnes.

Però se’ns acaba el temps. El finançament que anava a sustentar el projecte a partir del 20 de març finalment no arribarà.  Això implica que les tasques iniciades s’aturaran. Aquests infants i joves no podran gaudir d’aquest espai de desenvolupament que s’han fet seu i a més a més, no podran accedir-ne a un altre degut a l’alçada del curs en què ens trobem.

Tota aportació ens és vàlida. Tan sols amb 3,5€, un infant pot gaudir d’un dia més de treball conjunt. Amb 200€ podem realitzar una sessió més amb tot l’alumnat. I amb 850€ una setmana sencera. Necessitem els teus grans de sorra. Ajuda’ns. Se’ns acaba el temps. 

Si finalment la quantitat recaptada malauradament no ens permetés seguir amb aquest projecte, ho invertiríem en d'altres projectes similars que desenvolupem en barris i zones amb la mateixa situació socioeconòmica.

Moltes gràcies per la vostra ajuda. 

REFLEXES S.C.C.L.

REFLEXES S.C.C.L.

Som una cooperativa d'iniciativa social (sense afany de lucre) que ens dediquem a donar suport a infants i joves en el seu procés educatiu donant-los un cop de mà i oferint-los suport acadèmic, personal i emocional mitjançant diversos projectes (reforç escolar, tallers diversos, xerrades...)

Necessitem la vostra ajuda per poder tirar endavant alguns d'aquests projectes, que duem a terme a barris socioeconòmicament menys afavorits, i així facilitar a les famílies que hi puguin participar. 

Más información ›

Donantes (25)