98%

Recaudado 784 €

Objetivo 804 €

Donativos 33

Reto finalizado

Sóc l'Ismael i m'agrada córrer.

Als meus 60 anys vull  aconseguir el repte de córrer la Marató de Barcelona el proper 12 de març.

També m'agradaria que el meu esforç, abans i durant, servís per ajudar a combatre la pobresa energètica. A tal fi, m'he proposat recaptar un euro per cada un dels quilòmetres que hauré recorregut des que vaig començar a preparar-la fins la meta, 804.

Aquest repte forma part de la campanya de Càritas Girona "Sigues part de la solució" contra la pobresa energètica i a ella va destinada la recaptació íntegra del meu repte.

Cliqueu aquí per anar al web de la campanya

El projecte té per objectiu oferir informació, eines i recursos per resoldre problemes derivats de la pobresa energètica i educar les famílies en l'ús de l'energia. S'adreça a 75 beneficiaris de les ciutats de Girona i Salt als quals s'ajudarà en: tramitació del Bo Social, realització d'auditories energètiques, realització de tallers de formació, elaboració de material didàctic, pagament de factures i ajudes per a petites reparacions domèstiques. Les vostres donacions es faran servir per dur a terme aquest projecte, com per exemple instal·lar un Kit Bàsic d'eficiència energètica en un habitatge.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

 

Càritas Diocesana de Girona

Càritas Diocesana de Girona

Càritas Diocesana de Girona té com a missió acollir les persones que es troben en situació o risc de pobresa i exclusió social, especialment els més vulnerables, acompanyar-les en el seu procés de promoció i desenvolupament integral, analitzar i incidir en les causes de la pobresa i treballar per la justícia social. 

L'any 2016 més de 59.000 persones es van beneficiar de l'acció social de Càritas a través dels diferents programes: acollida i promoció, inserció laboral, gent gran, aliments, infància, habitatge, immigració i roba.

La teva aportació pot canviar vides!

Més informació: www.caritasgirona.cat

Más información ›

Donantes (33)

Recaudado 784 € de 804 €

Donativos 33

Faltan 954 Días