86%

Recaudado 431 €

Objetivo 500 €

Donativos 18

Reto finalizado

Diversos corredors d'Agramunt #StargardtGo! ens hem unit per una bona causa: recaptar fons per a que es puguin investigar diferents malaties degeneratives de la retina que comencen en la infància. 

Seran cinc els runners solidaris que participaran en aquesta causa solidària que preten posar un gra de sorra en la lluita contra la Baixa Visió i la Ceguesa.  Els animeu amb petites aportacions solidàries per aquest projecte?

Tot el que aquests corredors aconsegueixin recapatar anirà a benefici del Grup Pediàtric de Distròfies de Retina de la plataforma Rare Commons liderada per l'hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Més informació a : 

http://stargardtgo.blogspot.com.es/

https://www.facebook.com/PedRetina/

 

Diferentes runners de Agramunt #StargardtGo! se han unido para una buena causa: recaudar fondos para que se puedan investigar diferentes enfermedades degenerativas de la retina que debutan en la infancia.

Seran cinco los runners solidarios que participaran en esta causa solidaria que pretende poner su grano de arena en la lucha contra la Baja Visión y la Ceguera. ¿Los animais con pequeñas aportaciones solidarias a conseguir su objetivo?

Todo lo que estos corredores puedan recaudar irá exclusivamente destinado al Grupo Pediátrico de Distofias de Retina de la plataforma Rare Commons liderada por el Hospital Sant Joan de Deu de Barcelona.

Más información en:

http://stargardtgo.blogspot.com.es/

https://www.facebook.com/PedRetina/

San Juan de Dios Solidaridad

San Juan de Dios Solidaridad

Gracias a los socios, donantes y colaboradores, mejoramos la calidad de vida de las personas que se encuentran en una situación vulnerable: personas que no tienen un hogar, que sufren algún trastorno mental o discapacidad intelectual, que se encuentran en una situación de dependencia y la infancia hospitalizada. La Orden Hospitalaria San Juan de Dios es una entidad fundada hace más de 500 años, que cuenta con 400 centros en 55 países para atender a las personas más frágiles de la sociedad.

Gràcies als socis, donants i col·laboradors, millorem la qualitat de vida de les persones que es troben en una situació vulnerable: persones que no tenen llar, que pateixen algun trastorn mental o discapacitat intel·lectual, que es troben en una si tuació de dependència i els infants hospitalitzats. L’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu és una entitat fundada fa més de 500 anys, que compta amb 400 centres a 55 països per atendre les persones més fràgils de la societat.

Más información ›

Donantes (18)
 • Img

  Íngrid hace 10 meses

  Repte personal assolit! Repte #Stargardt gairebé!!

  42€
 • Img

  Sílvia hace 10 meses

  Tota la meva admiració!!! Sou uns cracks!! El millor equip #Stargardt Go!

  10€
 • Img
 • Img

  TERESA hace 10 meses

  ??nims a tots els Stargardt Go!!!

  10€
 • Img

  margaret hace 10 meses

  El Roger, l'Eudald, el Martí i el Joan també volen sortir a la samarreta de la Íngrid (els pot posar tots en un pac si vol ;) Per la Ingrid, per Manel, pel Ramon B, pel Ramon T, pel Manu i pel Josep Mª. Per tot l'equipàs #StargardtGo!

  40€
 • Img

  Olga hace 10 meses

  Espero, que de mica en mica, aneu sumant!! Molta sort i sobretot, molts anims...

  10€
 • Img

  Ivan hace 10 meses

  Íngrid! Vull sortir a la teva samarreta! Però posa'm amb accent a la "c" final ;-)

  10€
 • Img

  Anónimo hace 10 meses

  jvull el meu nom MALENA a la samarreta de l' Ingrid !! Sort Nois!!

  20€
 • Img
 • Img

  Tamara hace 10 meses

  Un euro per cada kilòmetre q el Manu i els runners de l'equip Stargardt Go correran a La Marató de Barcelona. ??nims!

  42€
 • Img

  Peñi hace 10 meses

  Andevant en aquest projecte solidari. Molta Sort. Abraçades.Peñi

  20€
 • Img

  Sandra hace 10 meses

  Encara que no puc còrrer amb el equip(alguna cursa ho farem,ja que tenim les camisetes)ajudarem amb tot lo que ens sigui posible...ànims pel repte!!!

  5€
 • Img
 • Img

  Miquel hace 10 meses

  L'enhorabona pel repte solidari.

  10€
 • Img

  Joan Eugeni hace 10 meses

  Endavant ho aconseguirem!!!!!!!

  50€
 • Img
 • Img

  margaret hace 11 meses

  Cinc runners a cinc euros per corredor. Per ser-hi. Perquè el projecte #StargardtGo! s'ho val. Perquè vull que s'investiguin les malalties degeneratives de la retina i perquè vull que tots els nens i persones afectades d'aquestes malaties tinguin un dia l'oportunitat de curar-se. Vinga gent #StargardtGo. Sempre amb vosaltres! Ja sou guanyadors de la Marató de BCN d'aquest any!

  25€
 • Img