0%

Recaudado 0 €

Objetivo 1.000 €

Donativos 0

Reto finalizado

Donat que hem assolit l'objectiu d'arribar als 1.500 Euros per participar a la TWK i ajudar a les famílies africanes a portar l'aigua a les seves llars, tot l'equip hem pensat que podem ajudar a una altre ONG dins del nostre repte de recórrer els 100 kilòmetres. Com a record pel nostre amic Zenón i per donar les gràcies a tots els que el van ajudar a dur una millor vida, hem vist la possibilitat d'ajudar a famílies més properes a nosaltres i en el marc d'aportacions que ens esteu fent, hem obert un compte de crowdfunding a "mi grano de arena" i donar un cop de mà a la Fundació Miquel Valls, que ajuda als malats d'ELA i a les seves famílies perquè tinguin una millor qualitat de vida.

Gracies a tots!!

Fundació Miquel Valls

Fundació Miquel Valls

La Fundació Miquel Valls és una entitat sense ànim de lucre que té per objectiu millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) i oferir suport a les seves famílies, així com la lluita contra la malaltia promovent la investigació de la mateixa. És l’única entitat amb aquesta finalitat social a tota Catalunya. L’ELA és una malaltia neurodegenerativa molt greu que actualment sense cura.

La Fundación Miquel Valls es una entidad sin animo de lucro que tiene como objetivo mejorar la calidad de vida de las personas afectas de Esclerósis Lateral Amiotrófica (ELA) y ofrecer soporte a sus familias, además de la lucha contra la enfermedad promoviendo la investigación de esta. Es la unica entidad con esta finalidad social en toda Cataluña. La ELA es una enfermedad neurodegenerativa muy grave que actualmente no tiene cura. 

Miquel Valls Foundation is a non lucrative organization that aims to improve the quality of life of people suffering from Amyotrophic Lateral Sclerosis (ALS) and offer support to their families, as well as fighting the disease by promoting research in ALS. This is the only entity with this social purpose in Catalonia. ALS is a progressive neurodegenerative disease, with no cure.

 

 

Más información ›

Donantes (0)

Recaudado 0 € de 1.000 €

Donativos 0

Faltan 1025 Días