106%

Recaudado 3.717 €

Objetivo 3.500 €

Donativos 148

Reto finalizado

Som Los Martes, un equip de corredors amateurs, una petita família.

Aquest any el Fede Carrillo, el Jaume Calsina, la Sandra Moriana i jo (en Xavi Crespo), farem la Zurich Marató de Barcelona el proper 12/03/2017. La resta de companys (el Carles, la Chus, el Jordi, la Miriam, l’Efrain, el Xavi Pommard, el Sergi) ens ajudaran en aquest repte.

Volem fer els 42195 metres i gaudir del que ens agrada, córrer! I no ho volem fer sols. Volem que ens acompanyeu, que junts posem els nostres granets de sorra per ajudar a la Fundació Miquel Valls (www.http://fundaciomiquelvalls.org), i millorar la qualitat de vida dels afectats per l’ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica) i les seves famílies.

Fes un gest per l’ELA! Som-hi!

Moltes gràcies!

------------------------------------------------------------------------------

Los Martes haremos la Zurich Maratón de BCN por el ELA.

Somos Los Martes, un equipo de corredores amateurs, una pequeña familia.

Este año Fede Carrillo, Jaume Calsina, Sandra Moriana y yo (Xavi Crespo), haremos la Zurich Maratón de Barcelona el próximo 12/03/2017. El resto de compañeros (Carles, Chus, Jordi, Miriam, Efrain, Xavi Pommard, Sergi) nos ayudaran en este reto.

Queremos hacer los 42195 metros y gozar de lo que nos gusta, ¡correr! Y no lo queremos hacer solos. Queremos que nos acompañéis, que juntos pongamos nuestros granitos de arena para ayudar a la Fundació Miquel Valls (www.http://fundaciomiquelvalls.org), y mejorar la calidad de vida de los afectados por el ELA (Esclerosis Lateral Amiotrófica) y de sus familias.

¡Haz un gesto por el ELA! ¡Vamos!

¡Muchas gracias!

Fundació Miquel Valls

Fundació Miquel Valls

La Fundació Miquel Valls és una entitat sense ànim de lucre que té per objectiu millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) i oferir suport a les seves famílies, així com la lluita contra la malaltia promovent la investigació de la mateixa. És l’única entitat amb aquesta finalitat social a tota Catalunya. L’ELA és una malaltia neurodegenerativa molt greu que actualment sense cura.

La Fundación Miquel Valls es una entidad sin animo de lucro que tiene como objetivo mejorar la calidad de vida de las personas afectas de Esclerósis Lateral Amiotrófica (ELA) y ofrecer soporte a sus familias, además de la lucha contra la enfermedad promoviendo la investigación de esta. Es la unica entidad con esta finalidad social en toda Cataluña. La ELA es una enfermedad neurodegenerativa muy grave que actualmente no tiene cura. 

Miquel Valls Foundation is a non lucrative organization that aims to improve the quality of life of people suffering from Amyotrophic Lateral Sclerosis (ALS) and offer support to their families, as well as fighting the disease by promoting research in ALS. This is the only entity with this social purpose in Catalonia. ALS is a progressive neurodegenerative disease, with no cure.

 

 

Más información ›

Donantes (148)

Recaudado 3.717 € de 3.500 €

Donativos 148

Faltan 1078 Días