Recaudado

60€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

El meu gran repte zurich marato barcelona: mentoria per adolescents tutelats

A prop teu hi ha nens i nenes, nois i noies que no poden comptar amb la seva família, per això reben el suport de la DGAIA per tirar ...

Recaudado

60€

Objetivo

1.100€

Donativos

2

Faltan

Finalizado

5%

A favor de

Reto liderado por

Categoría

Inserción social Infancia

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 2 ene 2017

A prop teu hi ha nens i nenes, nois i noies que no poden comptar amb la seva família, per això reben el suport de la DGAIA per tirar endavant i tenir les mateixes oportunitats que la resta. Han tingut la mala sort de viure en una família desestructurada o de néixer en un país pobre o en conflicte i del qual han fugit buscant un futur millor.

Quan s’apropen als 18 anys han d’iniciar el camí cap a l’emancipació, per aprendre a viure com a adults ja sense la protecció dels sistemes de protecció de menors. Aquest procés s'inicia sovint amb una falta de maduresa, eines i recursos propis de l'edat. És per això que és tan important oferir l'accés a la mentoria als adolescents d'entre 16 i 18 per tal que adquireixin maduresa i tinguin els recursos suficients per afrontar l'examen d'emancipar-se un cop fan 18 anys.

Proposem una nova via per garantir l’èxit de l’emancipació d’aquests joves tutelats, que ho deixaran de ser en un període curt de temps, i que hauran de fer front a nous reptes com trobar un lloc on viure, buscar feina i/o continuar amb la seva formació.

Això passa pel GR 16-18, un nou projecte que acompanyarà als adolescents a partir dels 16 anys ajudant-los a teixir una xarxa de confiança a través de la mentoria, per poder afrontar en millors condicions el seu procés d'emancipació al complir 18 anys.

Com ho farem? Creant una xarxa de confiança per a aquests i aquestes joves, de la mà de voluntaris i voluntàries que actuaran de mentors i mentores i ajudaran als i les joves a adquirir un capital competencial, social i emocional, que és bàsic per la seva emancipació; a través d'activitats estructurades de caràcter artístic i/o esportiu. Aquest mentor/-a es convertirà en una persona de confiança que els acompanyarà emocionalment en aquest període vital tan important.

El nostre repte per a la Zurich Marató de Barcelona, proper 12 de Març de 2017 és el finançament del projecte durant un mínim de dos mesos. El cost d'acompanyar 5 joves tutelats durant un mes és de 1.100 euros, destinant-se 55 euros setmanals a cada adolescent.

Vols finançar l’acompanyament d’un adolescent durant una setmana?  Si pots fer, encara que sigui una petita aportació per ajudar-nos a fer camí i recórrer aquest tram de la gran ruta a l’emancipació, aquests joves us estaran molt agraïts.

 

 

Luchamos para mejorar la calidad de vida de los jóvenes tutelados y estutelados, en riesgo de exclusión social, para garantizar la igualdad de oportunidades en su incorporación a la vida adulta.

Donantes (2)

Lucas

5€

Hace 2.632 días

Carlos

55€

Hace 2.632 días

Patrocinadores