28%

Recaudado 165 €

Objetivo 600 €

Donativos 8

Reto finalizado

Ens uneix la passió pel córrer. I el proper 12 de març, Núria Ribas (Club Alliberadrenalina), primera participació, i Albert Valdés (Tarragona Fondistes), tercera participació, amics de l'Associació GAIA Tarragona, amb molta il·lusió i la constància dels entrenaments, ens enfrontarem al repte de córrer la Marató de Barcelona. Com a coneixedors de prop de la feina que fa GAIA, volem intentar ajudar aquesta associació de protecció i defensa animal a través d'aquesta campanya. En concret aquest any, volem dedicar el repte a dos temes de l'Associació:

1. Ajudar a millorar l'estat de salut de la Cori, una gossa molt velleta recollida al voral d'una carretera en molt mal estat, la qual necessita un tractament urgent per la seva boca que actualment li impedeix menjar amb normalitat.

2. Continuar donant suport al Projecte de Gats de Carrer de la Ciutat que necessiten ser esterilitzats i curats i on l'associació GAIA Tarraogna no dona abast amb les despeses que es generen!

 GAIA Tarragona rep una mínima part d'ajudes que no arriba ni de lluny per poder desenvolupar tota la feina que fan per protegir i recuperar els animals,  els hi cal el nostre suport per poder seguir treballant. També per poder ajudar els gats que viuen als carrers de la ciutat i que moltes vegades són ignorats patint molt. Si arribem al repte de 600 euros podrem operar a la Cori en una operació que costa uns 150 euros i operar a unes sis  femelles de les colònies que viuen al nostre carrer. Vols córrer amb nosaltres per aquesta causa?

Els voluntaris de GAIA Tarragona treballen dia a dia buscant noves i eficaces maneres per finançar-se i així donar noves oportunitats als gossos i gats que algú va decidir que no valia la pena tenir cura i estimar.

Els dos dedicarem el repte de córrer la Marató a aquesta causa. Amb el teu recolzament, podem aconseguir aquest gran repte solidari! Gràcies!! Som-hi!!

GAIA Tarragona

GAIA Tarragona

GAIA Tarragona es la Asociación Grup Acollides I Adopcions d’Animals Tarragona. Se trata de una Asociación independiente para la Defensa y Protección Animal surgida de la mala experiencia de sus miembros durante años como voluntarios en la protectora de animales de la ciudad. Después de ver y experimentar la realidad en este centro, un conjunto de voluntarios decidió sacar adelante esta iniciativa que apuesta por el sacrificio cero, y principalmente trabaja para conseguir la adopción y acogida de perros y gatos, evitando que los animales abandonados tengan que pasar por estas instalaciones con el “desgaste” que supone para ellos.

Más información ›

Donantes (8)
 • Img

  Francisco hace 2 años

  Y como no, Paco y yo os expresamos una vez más nuestro cariño y toda nuestra admiracion por vuestra entrega..!

  40€
 • Img

  Francisco hace 2 años

  Winston os sigue con atención en la pantalla y sabe que os debe la vida y su bienestar. Se une a Chico y a Bliss, sus compañeros, y os manda uno de sus magníficos cabezazos de agradecimiento.

  20€
 • Img

  Francisco hace 2 años

  Bliss se une a Chico y os felicita: sois muy grandes..!

  20€
 • Img

  Francisco hace 2 años

  Chico os manda todo su agradecimiento por haberlo salvado, por vuestro esfuerzo y por todo el cariño que dais a los abandonados como él.

  20€
 • Img
 • Img

  Anónimo hace 2 años

  20€
 • Img

  Joan hace 2 años

  Nuettopowa

  10€
 • Img

  Anónimo hace 2 años

  ÁNIMO!!!!

  5€

Recaudado 165 € de 600 €

Donativos 8

Faltan 949 Días