9%

Recaudado 90 €

Objetivo 1.000 €

Donativos 3

Reto finalizado

L’ocupació és una de les eines bàsiques per al desenvolupament personal. A través de l’activitat laboral les persones estan implicades en la societat i posen les seves habilitats al servei d’una causa. El treball contribueix a la realització personal i pot convertir-se en una oportunitat de creixement, adquisició de nous coneixements i desenvolupament de les habilitats.

Què passa quan les persones amb discapacitat no poden treballar? A les persones que amb edat activa no poden accedir al lloc de treball a causa d’una discapacitat els hi manca un espai de socialització i de realització professional.

Des d’ADFO oferim un espai on créixer, relacionar-se, desenvolupar habilitats i adquirir nous coneixements a través del programa XARXA INQUIETA, un club social d’atenció diürna per a persones amb discapacitat física a la comarca d’Osona. 

Una de les activitats que realitzem a Xarxa Inquieta és el TALLER DE MANUALITATS, i ara necessitem renovar les eines per continuar donant oportunitats a totes les persones. Ens ajudes?

Associació de Disminuïts Físics d'Osona

Associació de Disminuïts Físics d'Osona

ADFO som una entitat sense ànim de lucre declarada d’utilitat pública que treballa per aconseguir la inclusió social de totes les persones de la comarca d’Osona afectades per algun tipus de discapacitat física.

Más información ›

Donantes (3)
 • Img

  Anónimo hace 3 años

  50€
 • Img

  Anónimo hace 3 años

  10€
 • Img

  Anónimo hace 3 años

  30€

Recaudado 90 € de 1.000 €

Donativos 3

Faltan 1073 Días