Recaudado

0€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Marca un gol per a la igualtat d'oportunitats

Un futbol inclusiu, multicultural i de valors és el que juguem a la Fundació Trinijove “Gr&a...

Recaudado

0€

Objetivo

3.500€

Donativos

0

Faltan

Finalizado

0%

Categoría

Inserción social Infancia Medio ambiente

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 7 nov 2016

Un futbol inclusiu, multicultural i de valors és el que juguem a la Fundació Trinijove

“Gràcies a l’equip de futbol sala de Trinijove puc jugar a futbol i puc treure el millor de mí”. Això és el que diu en Cristofer Jeff Aguirre Almeida, de l’equip Juvenil de futbol sala de Trinijove, mentre entrena amb els seus companys al camp de l’Escola Ramon y Cajal de la Trinitat Vella.

Des de la Fundació Privada Trinijove, donem l’oportunitat als joves del barri de la Trinitat Vella i del Districte de Sant Andreu, que no poden entrar a un equip tradicional, per manca de recursos, a què puguin jugar a futbol i així disfrutar de la seva passió. Cap família ha de pagar una quota per inscriure al seu fill al club de futbol sala Fundació Trinijove. És la pròpia fundació qui es fa responsable de totes les despeses del club, fent-se càrrec del cost de les equipacions, el transport, l’arbitratge, entre altres coses.

D’aquesta manera, potenciem de forma gratuïta, a l’igual que la resta dels serveis que oferim, la pràctica inclusiva de l’esport com una eina de creixement personal, que desperta valors entre els més joves. El treball en equip, el respecte pels companys i els rivals, la generositat i sobretot la multiculturalitat són els nostres punts més forts. Precisament, els nanos que tenim als nostres equips de futbol són d’origen paquistanès, llatí, marroquí, i català. Aquesta fusió cultural enriqueix i enforteix encara més el nostre futbol. A diferència d’altres clubs esportius, el de Trinijove compta també amb educadors socials que orienten i ajuden als esportistes.

El futbol sala de Trinijove està creixent de forma qualitativa i quantitativa. Dels 2 equips de futbol sala que ja teníem – un de juvenil i l’altre, júnior – hem passat ara a ser 5 equips: un aleví (de 10 a 11 anys), un cadet (de 14 a 15 anys), un de juvenil (de 16 a 17 anys) i 2 júniors (de 18 a 20 anys). Dit d’una altra manera, hem passat de 20 a 60 nens i joves al nostre equip. 

Tot i l’embranzida esportiva que estem agafant, a Trinijove no ens interessen tant els resultats sinó el camí de desenvolupament i aprenentatge que estan fent els nostres joves a través del futbol. I per seguir jugant aquest futbol inclusiu i de valors necessitem la vostra ajuda per guanyar aquest partit!

Com ens pots ajudar a guanyar aquest partit?

Clica a aquest enllaç.

I marca un gol per a la igualtat d’oportunitats! 

La Fundació Privada Trinijove inicia la seva actuació en l’àmbit de la formació i la inserció sociolaboral a l’any 1985. Durant aquest temps hem treballat activament en el disseny i la implementació de mesures i programes innovadors amb la finalitat de superar les situacions d’exclusió social.

Les dues constants de la Fundació Privada Trinijove, són:
1. La col·laboració de persones, institucions i empreses sensibilitzades en la problemàtica social, com la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i l’Obra Social ‘La Caixa’, entre altres.

2. La convicció que la inserció social de joves, dones i aturats de llarga durada només serà efectiva si està lligada estretament a la inserció econòmica o salarial. No es tracta de donar ajudes o accions formatives o ocupacionals des d’una visió conjuntural, sinó des d’una visió de procés i tendint a l’autonomia de les persones.
 

Estem ampliant l’objecte social, aprofundint en la línia de promoure l’economia solidària a Catalunya i essent la pròpia Fundació la que porti a terme tasques com a empresa d’inserció, oferint al mercat un conjunt de serveis i proposicions de treball amb l’única finalitat de donar ocupació a les persones més desfavorides de la societat.

Per donar ocupació a les persones més desfavorides hem buscat donar una resposta a aquelles persones que pateixen alguna discapacitat psíquica, física i / o sensorial amb la creació d’un Centre Especial de Treball (CET) l’any 2004.

D’acord amb les exigències organitzatives de funcionament i per millorar la gestió de tots els projectes de Trinijove, tenim els certificats de Qualitat, Gestió Ambiental i Ambiental EMAS. Des del setembre de 2009, està en marxa ja el Pla d’Igualtat d’Oportunitats entre homes i dones, per fomentar la igualtat d’oportunitats en les relacions laborals promogut pel Departament de Treball.

Donantes (0)

Patrocinadores