28%

Recaudado 1.385 €

Objetivo 5.000 €

Donativos 21

Reto finalizado

Ajuda a que persones migrants en situació de vulnerabilitat puguin rebre formació a Migra Studium.

Les ajudes rebudes es destinaran a finançar l'accés a l'espai sociolingüístic i a la formació laboral (fontaneria, electricitat, ajudant de cuina, cuidadores de persones dependents). Pretenem disposar d'una borsa de beques per cobrir el cost de transport i la matrícula dels cursos, facilitant així l'accés de les persones que es troben en situació de major precarietat econòmica.

________________________________________________________________

OBRIR LA PORTA, ACOLLIR L'ALTRE, COMPARTIR LA VIDA

La Fundació Migra Studium treballa des de fa 14 anys en favor de la dignitat i els drets de les persones migrants més vulnerables i els seus fills i filles.

En l'actualitat on tantes persones es veuen forçades a deixar els seus països cercant un futur amb més oportunitats, considerem indispensable créixer en hospitalitat i en acollida.

A Migra Studium ho fem a través de l'acompanyament i la formació de les persones migrants que per diverses raons (manca de recursos econòmics, situació administrativa irregular...), veuen limitades les seves opcions d’accedir a recursos per la seva integració social i el seu creixement personal.

Necessitem la teva ajuda per facilitar que les persones que volen formar-se a Migra Studium puguin fer-ho, per això et demanem que facis una aportació que ens permetrà disposar de 205 beques:

per la matrícula als cursos de llengua i formació laboral (150 beques) – 15€ per curs trimestral.

- per cobrir les despeses de transport (55 beques) – 50€ per curs trimestral.

La teva contribució pot obrir la porta a les persones que passen per la nostra entitat amb ganes d'aprendre i formar part d'aquesta ciutadania plural i diversa que entre tots conformem.

Fundació Migra Studium

Fundació Migra Studium

La Fundació Migra Studium facilita la integració socio-laboral de la població immigrada en risc d'exclusió social, i la integració socio-educativa dels fills d'aquestes famílies. També realitzem activitats de trobada i comunicació entre població immigrada i autòctona.

Más información ›

Donantes (21)