0%

Recaudado 0 €

Objetivo 2.100 €

Donativos 0

Reto finalizado

Els nostres avis estan desconectats....Ajuda’ns a connectar amb el món, amb la família, amics, i amb els llocs que han estat significatius per a ells. Amb les noves tecnologies ens podrem transportar i reviure bons moments sols o en companyia. 

A la nostra entitat volem que le persones grans es pugin retrobar amb els seus familiars. La Pepita C. fa anys que no veu a la seva germana i no coneix als seus nebots que viuen fora de Catalunya. Amb les noves tecnologies volem aconseguir que es retrobin online! Ajudans a conectar-los i a retrobar-se amb els seus!!!

Una mica de tu és molt per a nosaltres!!!

Per desenvolupar el projecte necessitem:

3 Tablets 13” amb les que conectar-se amb familiars i amics que estan lluny o que no poden venir a veruel's sovint.

3 Televisors intel·ligents amb connexió a Internet per poder accedir a Yotube i transportar-los a llocs, actuacions i esdeveniments als que no poden asssistir per l'alta dependència que pateixen.

 

Club d'Avis les Saleses

Club d'Avis les Saleses

El club d’avis les Saleses va ser fundat l’any 1978 per un grup de veïns de l’eixample que va decidir donar acolliment a la gent gran del barri que es quedà desemparada i sense recursos, aquesta idea va anar creixent i va donar forma a l’actual entitat. Som una associació sense afany de lucre que gestiona els següents serveis: residència Ricard Julià al c/valència; residència Ramon Sala al c/Aragó on també hi tenim el nostre centre de dia i residència Rosa Franch al c/consell de cent on també es situa la nostra llar residència. En la nostra entitat preval una clara voluntat de vetllar per la qualitat de vida i la continuïtat de la vinculació de la nostra gent gran amb el seu entorn, seguint el model de l’Atenció Centrada en la Persona (ACP). En les activitats que realitzem el que importa és la significació del que fem per a cada un dels nostres usuaris, deixant que siguin ells mateixos els que guiïn la orientació del seu projecte vital.

Más información ›

Donantes (0)

Recaudado 0 € de 2.100 €

Donativos 0

Faltan 504 Días