36%

Recaudado 360 €

Objetivo 1.000 €

Donativos 12

Reto finalizado

Hola, 

Som la Cristina Vallespí Suñé, de Móra la Nova, i en David Díaz Sànchez, de Gandesa. Som amics i nedadors. I hem decidit unir-nos en un gran repte solidari per la lluita contra l'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA): nedar els 22km que separen les Illes Formigues de les Illes Medes. A dia d'avui, només 29 nedadors ho han aconseguit! (més informació sobre la travessia: http://www.nedaelmon.com/ca/Travessies/Detalls/51)

A més, volem que això sigui, un record de tots aquells a qui la malaltia s'ha anat emportant.  

Us convidem a què feu un gest per l'ELA i ens ajudeu a assolir el nostre objectiu. Tota la recaptació és a benefici de la Fundació Catalana d'Esclerosi Lateral Amiotròfica Miquel Valls (www.fundaciomiquelvalls.org)

---------------------------------------------------------------

Hola,

Somos Cristina Vallespí Suñé, de Móra la Nova, i David Díaz Sànchez, de Gandesa. Somos amigos y nadadores. Y hemos deicidio unirnos en un gran reto solidario contra la Esclerosis Lateral Amiotrófica (ELA): nadar los 22,3km que separan las Islas Formigues de las Islas Medes. A día de hoy, solo 29 nadadores lo han conseguido (más información sobre la travesía: http://www.nedaelmon.com/ca/Travessies/Detalls/51)

Además, queremos que esto sea un recuerdo de todos aquellos que la enfermedad se ha ido llevando.

Os invitamos a que hagáis con nosotros un gesto por la ELA y nos ayudéis a conseguir nuestro objetivo. Toda la recaudación es a beneficio de la Fundació Catalana d’Esclerosi Lateral Amiotrófica Miquel Valls. (www.fundaciomiquelvalls.org)

¡Gracias! 

 

 

Fundació Miquel Valls

Fundació Miquel Valls

La Fundació Miquel Valls és una entitat sense ànim de lucre que té per objectiu millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) i oferir suport a les seves famílies, així com la lluita contra la malaltia promovent la investigació de la mateixa. És l’única entitat amb aquesta finalitat social a tota Catalunya. L’ELA és una malaltia neurodegenerativa molt greu que actualment sense cura.

La Fundación Miquel Valls es una entidad sin animo de lucro que tiene como objetivo mejorar la calidad de vida de las personas afectas de Esclerósis Lateral Amiotrófica (ELA) y ofrecer soporte a sus familias, además de la lucha contra la enfermedad promoviendo la investigación de esta. Es la unica entidad con esta finalidad social en toda Cataluña. La ELA es una enfermedad neurodegenerativa muy grave que actualmente no tiene cura. 

Miquel Valls Foundation is a non lucrative organization that aims to improve the quality of life of people suffering from Amyotrophic Lateral Sclerosis (ALS) and offer support to their families, as well as fighting the disease by promoting research in ALS. This is the only entity with this social purpose in Catalonia. ALS is a progressive neurodegenerative disease, with no cure.

 

 

Más información ›

Donantes (12)
 • Img

  Anónimo hace 3 años

  Repte a nado superat ! Felicitats a la Cristina i al David per aconseguir el repte Illes Formigues-Medes per l'ELA !. i amb les aportacions anem sumant fent un gran gest per l'ELA per ajudar a les persones que pateixen ELA.

  50€
 • Img

  Anónimo hace 3 años

  De part dels dos de la piscina

  5€
 • Img

  Sílvia hace 3 años

  Moltes felicitats companys!

  10€
 • Img

  Anónimo hace 3 años

  Un gran esforç i moltes petites contribucions per una bona causa

  50€
 • Img
 • Img
 • Img

  Anónimo hace 3 años

  Sempre cal recolzar les bones iniciatives com aquesta, i la causa s'ho val. Endavant Cristina i David!, cada braçada que feu serà un impuls més pels afectats d'aquesta ditxosa malaltia. Estem amb vosaltres!

  10€
 • Img

  Fàtima i Baptiste hace 3 años

  Aixó no és res x valtres! Podeu fer.ho!!! Els dos sou uns cracks! Sort campions!!!

  50€
 • Img

  Marta hace 3 años

  Ajudem a combatre l'ELA!

  100€
 • Img

  Anónimo hace 3 años

  ??nims Cristina i David! Estarem atents el 24. Molta sort! Ivan i Marta

  30€
 • Img

  angelines pedrola hace 3 años

  Cristina que tinguis molta sort amb aquest nou repte. Ets una campeona. Lluitem per ELA

  25€
 • Img

  Anónimo hace 3 años

  ??nim ! és per una bona causa.

  10€

Recaudado 360 € de 1.000 €

Donativos 12

Faltan 1116 Días