116%

Recaudado 4.075 €

Objetivo 3.500 €

Donativos 108

Reto finalizado

Uauu!!!! Hem arribat als 3.000!!! No tenim paraules!

Moltíssimes gràcies a tots!! Però no en tenim prou!! Volem arribar a 3.500€. Ens ajudeu? Només queden 2 setmanes!

Som-hi!!

 

Bones notícies! Hem arribat als 2.000€! Gràcies a tots! 

Ampliem a 3.000!! Ens ajudeu? Només falten 29 dies!!!

 

Hola a tots. Em dic Albert Navarro. Sóc mestre d´Educació Física, maratonià (17), triatleta i pare de dos nens preciosos: en Pau i en Jaume.

El passat 2013, aprofitant que corria la Marató de Chicago, vaig engegar un projecte solitari: ROAD TO CHICAGO 2013. L´objectiu era recollir diners perquè els nens amb autisme de l´Associació Aprenem poguessin fer esport inclusiu amb un suport.

L´esport és una eina d´inclusió fantàstica pels nens amb autisme: motivació, moviment, salut, acceptació de normes, sociabilització, tolerància a la frustració, etc. Però aquests nens necessiten un suport que té un cost.

Vam tornar a engegar un altre projecte solidari amb el mateix objectiu: ROAD TO BOSTON 2014.

Van ser un èxit!! Vam recollir uns 10.000 € entre els dos i durant dos anys uns 20 nens d´Aprenem han pogut fer esport inclusiu.

I ara, tot just fent la Marató de Berlín, engeguem el projecte solidari ROAD TO BERLIN 2016. Em fa molta il·lusió perquè la meva dona Itziar debutarà en la Marató!!

Ens ajudeu?

-Twitter: https://twitter.com/roadtoberlin16

-Facebook: https://www.facebook.com/ROAD2BERLIN16/

-Instagram: https://www.instagram.com/roadtoberlin2016/

Associació Aprenem

Associació Aprenem

La asociación Aprenem se dedica a la defensa de los derechos y a la mejora de la calidad de vida de las personas con Trastorno del Espectro del Autismo y de sus familias. Realiza proyectos para su inclusión social, con especial atención a la educación, al ocio, a la formación y a la sensibilización.

Más información ›

Donantes (108)