10%

Recaudado 100 €

Objetivo 1.000 €

Donativos 2

Reto finalizado

Aquest 2016, el KEEP FIGHTING TEAM tornarem a córrer l’UltraTrail de 100kms i d'aquesta manera ajudarem novament als malalts de càncer.

http://www.oncolligagirona.cat/esports/oncotrail/blog.html

Aquest any ens diem Keep Fighting Team 4, som 8 valents que farem els 100km corrent per la província de Girona durant els dies 1 i 2 d'Octubre.

Aquesta cursa, està impulsada per la Fundació Oncolliga Girona, aquesta és una entitat sense ànim de lucre l'objectiu de la qual és millorar el dia a dia dels malalts oncològics i dels seus familiars a les comarques gironines. També treballen per la prevenció primària del càncer, per sensibilitzar a la societat sobre aquesta patologia i ofereixen serveis diversos, sobretot aquells que no contempla la sanitat pública, com ara el drenatge limfàtic, fisioteràpia a domicili, programes d'ajuda domiciliària, etc. Si vols col·laborar amb nosaltres, contribuiràs a recollir fons per millorar i adequar les sales de quimioteràpia de tots els hospitals comarcals gironins. Saps quantes hores s'han de passar alguns malalts en aquestes sales? Els ajudarem a passar-les de la millor manera possible amb la instal·lació de xarxes WiFi, mobiliari còmode, millor aprofitament de l'espai, etc,.... 

A més, si et sumes al repte ens ajudaràs a conscienciar la societat de la importància de la lluita diària contra el càncer.

Si vols sumar-te al nostre repte, fes-nos l'ingrés que vulguis al Keep Fighnting Team 4, i col·labora amb la fundació Oncolliga Girona.

Fundació Oncolliga Girona

Fundació Oncolliga Girona

La Fundació Oncolliga Girona és una entitat sense ànim de lucre i te la finalitat de millorar la qualitat de vida de les persones afectades de càncer i els seus familiars de les comarques de Girona. Donem diferents serveis i recursos perquè durant el procés el malat se senti totalment acompanyat.

Más información ›

Donantes (2)

Recaudado 100 € de 1.000 €

Donativos 2

Faltan 1161 Días