53%

Recaudado 3.190 €

Objetivo 6.000 €

Donativos 61

Reto finalizado

Aquest any volem fer el repte més gran!

Novament, i gràcies a la tasca de la Fundació Educació Solidària i l'Association Éducation Solidaire del Senegal més de 1.000 nens i nenes d'entorns desafavorits podran anar de colònies d'estiu. Però també, a la Baixa California (Mèxic) la Asociación Educación Solidaria en las Californias organitza, des de fa més de 10 anys, casals d'estiu als barris més pobres de Mexicali i Tijuana per a centenars de nens i nenes.

A Mèxic o a Senegal, l'oportunitat de poder viure un estiu diferent a través d'activitats de lleure educatiu és un elemet vital en el procés de creixement dels infants i joves.

Des de la Fundació Educació Solidària hem decidit fer crèixer el repte, i marcar-nos l'objectiu de becar a 400 nens i nenes. Ens hi ajudes?. Cada beca té un valor de 15€, un petit gest per nosaltres, un estiu diferent per a ells.

La Mariettu, en Pascal, la Bimba i molts altres nens i nenes volen anar de colònies a Sam Sam, Thiarroye, Sokone o Kabrousse. La Lupita, l'Alfredo, la Celeste i els seus amics i amigues volen gaudir de l'esplai del seu barri a Mexicali i Tiujana.

Poden comptar amb tu? Segur que sí! Esperem el teu gra de sorra!

Si vols més informació de la FES, pots escriure'ns a fes@educaciosolidaria.org

Fundació Educació Solidària

Fundació Educació Solidària

Educació Solidària promou i dóna suport a accions educatives en àrees necessitades per la millora de les condicions de vida de les persones.

Más información ›

Donantes (61)

Recaudado 3.190 € de 6.000 €

Donativos 61

Faltan 1081 Días