48%

Recaudado 4.757 €

Objetivo 10.000 €

Donativos 17

Reto finalizado

El Consell d’Estudiants i l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut (AECS), juntament amb estudiants voluntaris de la Universitat de Girona i amb la col·laboració de l’Oficina de Cooperació per al Desenvolupament, han impulsat una campanya solidària de recollida de fons a favor de l’ONG Acció Solidària i Logística - Equip de Rescat en Emergències de Catalunya (ASL-EREC) que actualment desenvolupa tasques de rescat de persones refugiades a les costes de l’illa grega de Lesbos i que dóna cobertura humanitària al camp de refugiats d’Idomeni, a la frontera de Grècia amb Turquia.

L’objectiu d’aquesta campanya és, d’una banda, recollir fons que es destinaran íntegrament als projectes d’ajuda humanitària que desenvolupa ASL-EREC a Grècia i, de l’altra, sensibilitzar la comunitat universitària de la UdG sobre l’actual crisi de refugiats que pateix Europa arran del conflicte sirià.

Per aquesta fi, s’ha dissenyat un programa d’activitats que es desenvoluparan en diferents espais de la universitat i de la ciutat de Girona del 20 d’abril al 12 de maig.

Acció Solidària i Logística

Acció Solidària i Logística

[CAT]

Acció Solidària i Logística és una associació civil, sense ànim de lucre, que es fonamenta en el treball dels seus voluntaris. Creada el 1999, ASL té com a finalitat la cooperació internacional en països empobrits i la intervenció d’urgència en grans emergències.

L’associació ha treballat bàsicament a Hondures on entre d’altres projectes s’han construït diverses escoles i dispensaris i s’han equipat alguns serveis de bombers. D’uns anys cap aquí també s’està treballant al Senegal i últimament al Nepal. L’any 2011 es va crear l’EREC, l’Equip de Rescat en Emergències de Catalunya. Un projecte dins d’ASL que té com a missió específica l’actuació en catàstrofes i grans emergències.

[ES]

Acció Solidària i Logística (ASL) es una asociación civil, sin ánimo de lucro, que se fundamenta en el trabajo de sus voluntarios. Creada el año 1999, ASL tiene como finalidad la cooperación internacional en países empobrecidos y la intervención de urgencia en grandes emergencias.

La asociación ha trabajado básicamente en Honduras, donde entre otros proyectos se han construido diferentes escuelas y dispensarios y se han equipado algunos servicios de bomberos. También más recientemente se ha estado trabajando en el Senegal y últimamente en el Nepal. El año 2011 se creó el EREC, el Equipo de Rescate en Emergencias de Cataluña. Un proyecto dentro de ASL que tiene como misión específica la actuación en catástrofes y grandes emergencias.

Más información ›

Donantes (17)

Recaudado 4.757 € de 10.000 €

Donativos 17

Faltan 1128 Días