ASSOCIACIÓ MULTICAPACITATS

Multicapacitats és una asociació sense ànim de lucre, no assistencial, formada per estudiants i exestudiants amb discapacitat de la Universitat de Girona i persones concienciades amb la nostra realitat. Estem units per canviar les coses, i sensibilitzar la societat envers la nostra realitat.

Som Multi, perquè som molts i som diversos i diferents. I som Capacitats, perquè valorem més les capacitats de les persones i la superació personal, que no pas les mancances que tots tenim.  

Volem fer valdre les nostres Capacitats i els nostres drets, reconeguts oficialment en la Convenció dels Drets de les Persones amb Discapacitat i el Protocol Facultatiu de l’ONU, que ens protegeix, i regula la nostra integració social plena.

Multicapacitats du a terme campanyes de sensibilització, envers les Persones amb Discapacitat. I amb l'objectiu de fomentar la plena inclusió social de les persones amb discapacitat, tenim un ampli programa d’activitats. Són activitats accessibles, amenes, enriquidores, rehabilitadores, inclusives, i pensades per al públic en concret a qui van dirigides.

Gràcies a aquestes activitats, les Persones amb Discapacitat podem gaudir del temps d'oci, amb activitats adaptades i obertes a tothom que ho desitgi.

 

Girona (España)
3

Retos liderados

0

Retos activos

34

Donaciones conseguidas

927€

Recaudado

Retos finalizados

30€
Discapacidad intelectual

salutUdG20

Des de la Setmana de la Salut de la UdG, juntament amb Multicapacitats, es vol cloure la celebració d'aquest setmana amb una jornada esportiva i incl...

Patrocinadores