FUNDACIÓ MIFAS

Grup MIFAS és una entitat sense ànim de lucre que treballa per aconseguir la independència econòmica i la justícia social de les persones amb discapacitat física, orgànica i sensorial. Fou creada el 27 de setembre de 1979 per un grup de persones amb discapacitat de la demarcació de Girona i amb l’objectiu de revitalitzar el moviment associatiu a favor de la problemàtica que els afectava.

Actualment, és l’entitat de referència del col·lectiu de persones amb discapacitat física, orgànica i sensorial, a Catalunya. Compromesa en la millora de la situació i la qualitat de vida del col·lectiu, gestiona una Associació i una Fundació amb diferents serveis i punts d’actuació arreu de la demarcació de Girona, l’Alt Maresme i Barcelona. 

Grup MIFAS gestiona també tres Centres Especials de Treball sense ànim de lucre, GiroPark i Tadifi a Girona i Basedi a Barcelona, amb l’objectiu d’oferir un lloc de treball a persones amb discapacitat i que tenen dificultats per poder-se integrar a l’empresa ordinària.  Tots els beneficis obtinguts dels CETS es reinverteixen en els serveis de la Fundació MIFAS.

Girona (España)
1

Retos liderados

0

Retos activos

34

Donaciones conseguidas

1.510€

Recaudado

Retos finalizados

Patrocinadores