FUNDACIO QUATRE VENTS error

La Fundació Quatre Vents, neix al barri del Raval fa més de 30 anys, amb la missió de cobrir les necessitats bàsiques de les famílies en situació de pobresa i risc d'exclusió social de Barcelona, per tal que el conjunt dels infants i famílies ateses puguin aconseguir una vida digna, autònoma i de plena integració laboral i/o social.

Amb educadores especialitzades i amb la col·laboració de voluntaris, oferim projectes i serveis multidisciplinaris encarats a prevenir situacions de risc en l'infant i la família i a afavorir les seves condicions emocionals, racionals, socials, familiars i ambientals.

Entre d'altres, promovem iniciatives tals com la facilitació d'habitatges temporals a dones sense recursos econòmics, la creació d'un espai socioeducatiu d'atenció a infants de 3 mesos a 4 anys de famílies en situació de pobresa (obert les 24 h de dilluns a dissabte), o la proposta de serveis gratuïts de menjador per als infants.

En definitiva, ens dediquem a donar suport a la família per tal que pugui superar aquesta situació de vulnerabilitat social d'una forma digna i adequada.

 

Barcelona (España)
1

Retos liderados

0

Retos activos

7

Donaciones conseguidas

285€

Recaudado

Retos finalizados

Patrocinadores