Jenny Xiuzhen

Sota el lema El teu arbre, la seva estrella,(你的圣诞树,他的星星) la família Fu va engegar al setembre una iniciativa solidària que té com a objectiu recollir fons per a la lluita contra el càncer. La iniciativa porta el segell de Els Petits Valents, que pertany a l’Hospital Sant Joan de Déu, on el petit Yuchen Fu, de només cinc anys, està en tractament des de fa onze mesos.

Cada estrella dels Petits Valents té un preu de 3 euros. 1€ és per a cobrir el cost de producció de l’estrella i els altres 2€ estan destinats, en la seva totalitat, a la investigació́ contra el càncer infantil. Es poden adquirir al seu bar i a comerços de Sant Celoni, i l’objectiu és aconseguir vendre 5.000 estrelles abans de Nadal per a recaptar 10.000€ que destinaran a Hospital Sant Joan de Déu. En xinès, esperança és pronuncia xiwang . "una estrella para el futuro de los niños" 
MÉS INFORMACIÓ: Si desitgeu rebre més informació, podeu posar-vos en contacte amb el grup de voluntaris que ajuda a aquesta iniciativa de “Els petits valents”. Per telèfon: 629 048 685 (Marta Clua) Per e-mail: elspetitsvalentssantceloni@gmail.com

Sant celoni (España)
1

Retos liderados

0

Retos activos

Patrocinadores