Asociació solidària del Lledó La Taulada

L'associació “La Taulada” es constitueix a finals del 2013 a l'abric de la Parròquia del Lledó de Valls fruit de la tenacitat del pare Joan Font, claretià i rector de la parròquia, per donar resposta a les necessitats de les persones que, per diferents causes, han estat marginades de la societat i manquen de les necessitats més bàsiques i vitals.

L'associació gestiona un menjador social situat a Valls on també proporciona altres prestacions als usuaris com un servei de bugaderia, un servei d'atenció i orientació a les persones i un lloc on poder dur a terme la seva higiene personal i relacionar-se.

També disposa d'un magatzem on es guarden mobles i electrodomèstics diversos de segona mà que es distribueixen a les famílies que ho necessiten.

Gràcies als socis, donants i voluntaris treballem per millorar la qualitat de vida de les persones en una situació vulnerable. Recentment el menjador social “La Taulada” ha estat traslladat. Per poder dur a terme totes les obres d'adequació al local i poder seguir amb els serveis del menjador, ara, és fins i tot més necessària aquesta ajuda.

Així doncs tots els fons recaptats en aquest repte aniran directament a millorar i adequar el local a les necessitats del menjador i els seus usuaris, donar cobertura a les creixents demandes d'alimentació de la població sense recursos de la zona i poder seguir treballant en l'orientació i atenció dels usuaris.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

La asociación “La Taulada” se constituye a finales del 2013  al abrigo de la Parroquia de El Lledó de Valls fruto de la tenacidad del padre Joan Font, claretiano y rector de la parroquia, para dar respuesta a las necesidades de las personas que, por diferentes causas, han sido marginadas de la sociedad y carecen de las necesidades más básicas y vitales.

La asociación gestiona un comedor social situado en Valls dónde también proporciona otras prestaciones a los usuarios como un servicio de lavandería, un servicio de atención y orientación a las personas y un lugar donde poder asearse y  relacionarse.

También dispone de un almacén donde se guardan muebles y electrodomésticos diversos de segunda mano que se distribuyen a las familias que lo necesitan. 

Gracias a los socios, donantes y voluntarios trabajamos para mejorar la calidad de vida de las personas en una situación vulnerable. Recientemente el comedor social  “La Taulada” ha sido trasladado. Para poder llevar a cabo todas la obras de adecuación al local y poder seguir con los servicios del comedor, ahora, es incluso más necesaria esta ayuda.
Así pues todos los fondos recaudados en este reto irán directamente a mejorar y adecuar el local a las necesidades del comedor y sus usuarios, dar cobertura a las crecientes demandas de alimentación de la población sin recursos de la zona y poder seguir trabajando en la orientación y atención de los usuarios.

 

Valls (España)
1

Retos liderados

0

Retos activos

25

Donaciones conseguidas

700€

Recaudado

Retos finalizados

Patrocinadores