El Nadal pren color

recaudado
0
objetivo
1500.00
quedan
41 días
donativos
0
inicio
05/10/2017
HAZ TU DONACIÓN

La Fundació Privada Tutelar de les Terres de l'Ebre som una entitat privada d'interès genral i sense afany de lucre que va dirigida a la tutela de les persones amb discapacitat intel·lectual i les persones grans que ho necesitin.
Incapacitació tutela, testament, curatela, patrimoni, tutors, administració de béns, procediment judicial... son termes complicats i alhora comprendre'ls és cabdal per poder preveure el futur d'aquestes persones.

La nostra missió és vetllar per la qualitat de vida d'aquelles persones de les quals tenim assumida la tutela o altre càrrec judicial.

Descripción

T’agradaria donar color als Nadals de qui menys companyia té?

La Fundació Tutelar Terres de L’Ebre és una entitat privada d’interès general i sense afany de lucre que va dirigida a la tutela de les persones amb discapacitat intel·lectual i persones grans que ho necessitin.
La nostra missió és vetllar per la qualitat de vida d’aquelles persones de les quals tenim assumida la tutela o altre càrrec judicial.

Aquest Nadal volem donar un Nadal ple de colors de tots aquells tutelats grans que viuen a un centre fent-los gaudir d’una sortida per la ciutat de Tortosa per reviure l’esperit nadalenc.
Gràcies a les donacions i col·laboracions podrem oferir una sortida a aquestes persones grans amb el suport de monitors i transports adaptats per poder gaudir de les llums nadalenques, els decorats, aparadors, ambient i d’una bona xocolata calenta. Ens ajudes a posar color a la seva vida?

Donaciones
HAZ TU DONACIÓN
¡COMPÁRTE ESTE RETO!
Envia o publica este enlace para que más gente pueda llegar a esta página.