Acabem amb les vaixelles de plàstic

Lidera este reto:  Femarec
Evento  #GivingTuesday 2017
recaudado
0
objetivo
4000.00
quedan
41 días
donativos
0
inicio
22/09/2017
HAZ TU DONACIÓN

L'objectiu de la Fundació Femarec és assegurar una atenció sistematitzada i de qualitat per a aquelles persones de casa nostra que es troben en situació de marginació o en una alt risc d'estar-ho, fent possible la seva inclusió social, laboral i cultural a la societat.

Más información
Descripción

La campanya Acabem amb les vaixelles de plàstic! vol aconseguir un rentavaixelles industrial per tal de poder fer un estalvi energètic d'electricitat i aigua, i facilitar el rentat dels plats del nou Servei de Préstec Gratuït de Vaixella per a totes les entitats i associacions de Barcelona. 

Recentment Femarec i l'Ajuntament de Barcelona han posat en marxa aquest nou servei gratuït de préstec de vaixella reutilitzable per a celebracions, actes i festes populars.

El servei està dirigit a totes les entitats i associacions de la ciutat de Barcelona i és per a un màxim de 500 comensals (inclou diferents tipus de plats, tasses, coberts, safates, etc.). 

El servei s’emmarca dins de la campanya #ResiduZero i té l'objectiu d'acabar amb l'ús de les vaixelles de plàstic d'un sol ús. A banda dels beneficis pel medi ambient, per l’estalvi de material i la reducció de residus que suposa, també aporta beneficis socials, ja que contribueix a la reinserció laboral i social.

Ajuda’ns a millorar aquest servei gratuït per a totes les celebracions de les associacions i entitats de la ciutat!

Gràcies!

Donaciones
HAZ TU DONACIÓN
¡COMPÁRTE ESTE RETO!
Envia o publica este enlace para que más gente pueda llegar a esta página.