Fundació La Vinya, D'acció social

Fundació La Vinya, d’acció social

Som una entitat que treballa per atendre les persones en situació de risc d’exclusió social dels barris de Bellvitge i El Gornal de la ciutat de L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

La nostra missió és “acollir, atendre i acompanyar persones preferentment de Bellvitge-Gornal –amb especial atenció a les més desfavorides– en el seu camí cap una vida lliure i digna, realitzant accions solidàries amb esperit de servei voluntari i amb l’objectiu de transformar la realitat social dels nostres barris, participant així de l’esperança d’un món més just”.

 

Fundació La Vinya, d’acció social

Somos una entidad que trabaja para atender a las personas en situación de riesgo de exclusión social de los barrios de Bellvitge y El Gornal de la ciudad de L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

Nuestra misión es “acoger, atender y acompañar a personas preferentemente de Bellvitge-Gornal –con especial atención a las más desfavorecidas- en su camino hacia una vida libre y digna, realizando acciones solidarias con el espíritu de servicio voluntario y con el objetivo de transformar la realidad social de nuestros barrios, participando así de la esperanza de un mundo más justo”.

Hospitalet de Llobregat (España)
0

Led challenges

0

Active challenges

78

Achieved donations

4.057€

Raised

Finished challenges

Sponsors