Associació Catalana de l'Hemofília

L'Associació Catalana de l’Hemofília és una entitat sense ànim de lucre fundada l'abril de 1976. Va ser declarada d’Utilitat Pública el 31.10.86.

Actualment l’ACH acull aproximadament 1.000 persones entre afectats de coagulopaties, portadores i socis col·laboradors.

Les finalitats de l’entitat, recollides en els seus Estatuts, són totes aquelles relacionades directament o indirectament amb l’hemofília i altres deficiències hereditàries de factors de coagulació, per a llur vigilància, control, formació, assessorament, informació, col·laboració, defensa, assistència i divulgació.

Des de l’ACH s’acull, s’informa, s’assessora i s’ajuda el col·lectiu d’hemofílics o persones amb alguna altra coagulopatia congènita o els seus familiars de manera integral en els àmbits: personal i familiar, sanitari, social, psicològic, educatiu, laboral i del temps lliure. Tot amb la finalitat de poder aconseguir una integració social i una millor qualitat de vida. 

També es realitzen programes de cooperació internacional per millorar la vida de les persones amb hemofília de països en vies de desenvoluapment a través de programes d'agermanament. 

 

Barcelona (España)
1

Led challenges

0

Active challenges

19

Achieved donations

695€

Raised

Finished challenges

Sponsors